Sådan Sammenlign Gas pejseindsatser

December 11

Sådan Sammenlign Gas pejseindsatser

Gas pejseindsatser kan tillade dig at tage en gammel, utætte pejs flue og gør det nyttigt igen. De nye gaspejse på markedet i dag er meget energieffektive og ofte kun koste øre i timen at operere. Der er en række funktioner til at se på, som du sammenligne gas skær, men prisen er altid en faktor. Indstille et budget og finde et indstik i din prisklasse. Mens du kan ofte gøre installationen selv, i de fleste kommuner en autoriseret blikkenslager eller VVS tekniker skal køre gasledninger og tilsluttes dem pejsen.

Instruktioner

•Measure størrelse tilgængelig for gaspejs indsætte. Ikke alle pejs åbninger er de samme, så du vil være i stand til at passe din nye gaspejs i den eksisterende åbning.

•Sammenligning gas skær og den britiske termiske enheder eller BTUs, som de producerer. Da en BTU er et mål for mængden af varme, der produceres, ønsker du en model, der er stor nok til din varme behov.

•Know hvilken type gas er tilgængelig i dit område. Utility virksomheder levere gas i en naturlig form og som flydende propan eller LP. Hvis du køber en LP gas pejseindsats, du har brug for en LP lagertank uden for dit hjem. Du kan også ofte brug for en særlig LP converter udlæg.

•Decide hvis du ønsker en ventless pejseindsats eller et udluftet version. Den ventless Indsæt omdirigerer gasser fra ilden, der er minimal, tilbage ind i stuen. Det er hurtigt og nemt at installere i en eksisterende pejs. En ventileret indsætte gør brug af den eksisterende pejs flue til direkte nogen gasser op og ud af huset. Ud over installationen, skal du tilslutte indsatsen til flue.

•Læs oplysningerne om pleje og vedligeholdelse på forskellige modeller af gas indsætter. Nogle kræver professionel vedligeholdelse årligt, mens andre tillader boligejer at udføre nogle vedligeholdelsesopgaver, såsom rengøring glasdørene.

•Spørg at se forskellige gaspejs indsætter i drift på udstillingslokalet gulvet. Fordi der er så mange log og brand konfigurationer, skal du se så mange forskellige modeller som muligt for at hjælpe dig med at vælge et indstik, der har en brand, der ligner en ægte træ brand. Nyere modeller tilbyder flammer, gnister og gløder. Nogle modeller har endda duft vedhæftede filer til at udfylde for at give dig duften af en træ brand.

•Vælg pejseindsatser, der er nemme at betjene. De fleste betjene manuelt ved at dreje på en knap eller en switch. Andre opererer med en fjernbetjening enheden. Nogle modeller blot opererer på en termostat.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com