Sådan Sammenlign Gas spænder

February 4

Sådan Sammenlign Gas spænder

Hvis du har en gas hook-up i dit hjem og du er i markedet for en ny serie, sammenligne gas intervaller for at finde de bedste tilbud. Fra størrelsen af gas range du skal købe til gas range funktioner du beslutter dig for du har brug for, tilføjer det hele til et godt køb hvis du ved hvad du leder efter. Shop for gas svinger med en liste over funktioner i tankerne så du ikke behøver købe mere, end du har brug for. Denne måde, du ender med en gas range, der bedst opfylder behovene i din familie.

Instruktioner

•Vælg stilen af gas range du foretrækker. En fritstående gas range kommer med færdige sider og en backsplash. Kontrol for en gas fritstående vifte er i front for nem adgang. En dias-i-række dias sømløse på plads i dit køkken. Det har ikke en backsplash og kontrollen er i front. Drop-in intervaller kræver ofte kabinet modifikation, ofte en stribe af kabinet nedenunder ovn hulrum, til at passe. De ligner lysbillede-i intervaller, men ligner mere en indbygget.

•Calculate størrelsen af gas range du har brug for din familie. En familie af en eller to personer kræver en ovn, der er to til tre kubikfod; en familie på tre eller fire mennesker kræver en ovn, der er tre til fire kubikfod; en stor familie med fire eller flere personer bør købe en ovn, der er mindst fire kubikfod.

•Shop til gas-intervaller, der tilbyder sikringsanlæg riste. Der tillader endda kogeplade madlavning og gør det muligt at slide gryder mellem brændere.

•Vælg en gas vifte med en elektronisk skærm. Styrer temperaturen i din ovn er meget mere præcis, når du kan styre det med en digital måler. Nogle gas intervaller lader selv dig programmere din ovn til at starte og stoppe madlavning når ikke du er der for at starte og stoppe det selv.

•Prioritize sikkerhed ved at handle for en gas range med sikkerhed knopper eller kontrol lockout. Sikkerhed drejeknapper kræver du at skubbe dem, før du kan aktivere brændere. Kontrol lockout kræver forhindrer børn eller nogen anden uautoriseret bruger din gas range.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com