Sådan Sammenlign Græsslåmaskiner

October 19

Sådan Sammenlign Græsslåmaskiner

Ved hjælp af en plæneklipper er noget, som alle ejendom ejer normalt har at på et tidspunkt. Du kan leje en landskabsarkitektoniske selskab til at klippe din plæne for dig; men i mange situationer, denne ekstra udgift ikke kan retfærdiggøres. Alternativet er at købe din egen plæneklipper til pleje af din plæne. Men før du gør dette køb, det er vigtigt, at du sammenligner de forskellige plæneklipper muligheder i dag at sikre du får alt hvad du behøver for at vedligeholde din plæne.

Instruktioner

•Få at kende de store plæneklipper mærker. Disse omfatter Snapper, Toro, håndværker, John Deere, Black & Decker, Honda, enkelhed og andre. Kontrollere lokale detailhandlere til at finde ud af, hvad der er tilgængeligt i dit område.

•Figure ud af en prisinterval til at hjælpe dig med at sammenligne dine indstillinger. For eksempel, kan det mærke, du vælger afhænge af den prisklasse du har i tankerne for købet plæneklipper. Håndværker slåmaskiner, for eksempel, kan koste op mod $1.000 til $2.000, mens John Deere har indstillinger for så lavt som $200.

Dyrknings de forskellige typer af Græsslåmaskiner, samt deres fordele og cons. manuelle plæneklippere er den mest miljømæssige valg og er billig, men de tager en masse arbejde og kan ikke gøre som ren et job på din plæne. Tryk og elektriske plæneklippere har bedre ydeevne men vil sandsynligvis gøre godt kun på mindre græsplæner. Gas-drevne plæneklippere er kraftfuld med højtydende niveauer, men er også dyrt, svært at opretholde og afgiver emissioner.

•Kontrollér ud zero-turn plæneklippere hvis du har en stor græsplæne eller skåret flere egenskaber. Disse er generelt dyrere, men de har den mindste drejeradius, som kan være nyttige for græsplæner med masser af landskabspleje elementer. Disse altid ridning plæneklippere.

•Investigate de forskellige Græsslåmaskiner til at sammenligne dem. Det betyder dybest set, tjekke dem ud i butikken. Stå foran push modeller og sidde på toppen af ridning plæneklippere. Se om du kan nå alle håndtag og kontrol, især den nødsituation slukker. Se bag dig på ridning slåmaskiner sørge for du kunne se, hvis et barn eller dyr var der.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com