Sådan Sammenlign Ioniske luftrensere

June 2

Sådan Sammenlign Ioniske luftrensere

Hvis du beslutter at du ønsker at købe en luftrenser til at hjælpe med at slippe luften i dit hjem fra støvpartikler og andre allergener, så du bør forstå, at du har et par muligheder. For eksempel kan du vælge en luftrenser, der bruger mekanisk teknologi, såsom en HEPA system, eller du kan vælge en ioniske luft purifier, som bruger en elektrostatisk filtrering teknologi. Når man sammenligner ioniske luft renseanlæg, er der flere vigtige ting du skal huske.

Instruktioner

•Look for "Astma og allergi Foundation i Amerika segl af sandheden" på de Ioniske luftrensere du sammenligner. Dette segl betyder, at astma og allergi Foundation of America har bestemt ved vurdering af uafhængige forskning, at produktet lever til sine påstande. Dette er især vigtigt, hvis du køber en ioniske luft purifier fordi du har allergikere i dit hjem.

•Drej på de Ioniske luftrensere du overvejer, om muligt. Dette vil tillade dig at sammenligne støjniveauet i hver enkelt. Mens Ioniske luftrensere er mere stille end andre typer af renseanlæg, kan de stadig gøre nogle støj. Hvis støjforurening er et problem i din husstand, er det vigtigt at finde den mest støjsvage ioniske luft purifier muligt.

•Tjek for størrelsen af partikler, der er fjernet fra luften af de Ioniske luftrensere du overvejer. Ioniske luftrensere kan fjerne partikler, der er ned til 0,1 mikron store, men ikke alle Ioniske luftrensere kan fjerne de samme størrelse partikler. Den reneste luft, finde den ioniske luft purifier, der fjerner de mindste mulige partikler.

•Kontrollér anbefalede værelsesstørrelsen for hver ioniske luft purifier. Hver purifier vil sige hvad størrelse af plads er det bedst egnet til. Kende det rum, du planlægger at bruge det i og størrelsen af den plads, du ønsker at rense kan hjælpe dig sammenligne de tilgængelige enheder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com