Sådan Sammenlign KitchenAid stå mixere

May 8

Sådan Sammenlign KitchenAid stå mixere

I 2010 gjorde KitchenAid 17 forskellige serier af stå blandere, med design til hjem kokken, der lejlighedsvis bager, til den professionelle kok, der piske op flere partier af cookies eller brød hver dag. Alle KitchenAid stå blandere kommer med en et-års garanti, men er holdbart nok til sidste år. Omkostningerne varierer fra omkring $240 til over $500, afhængig af størrelsen af motor, funktioner og skål kapacitet. Ekstra vedhæftede filer, som en ismaskine, pasta maker og saftpresser er tilgængelige for alle stå blandere.

Instruktioner

•Think om, hvor ofte du vil bruge en stå mixer og mængderne du ville gøre. Den klassiske serie har en 4-1/2-quart skål og gør over seks dusin cookies på et tidspunkt - perfekt til en lille familie eller til de lejlighedsvis baker. Den tunge pligt Plus holder 9 kopper mel og har en mere kraftfuld motor, gør det et godt valg for den hjem baker med en stor familie. Professional 600 modellen har 14 kopper mel, en 575-watt motor. Det kan rumme op til daglig brug og kan gøre otte brød brød.

•Spørg selv hvis æstetik er vigtige. Den klassiske serie leveres i kun hvid, mens Ultra Power serien leveres i rød, hvid eller grå. Cook for kur model kommer i pink til ære for breast cancer awareness. For de fleste farvevalg, dog overveje håndværker-serien. Med over 26 farver at vælge imellem, er du sikker på at finde en model til at matche dit køkken indretning. Dette er den voksne udgave af en æske farveblyanter, med farver som persimmon, grøn æble og kaviar.

•Sammenligning af high-end modeller hvis du har et professionelt køkken eller gøre en masse bagning. Professional 5 koster omkring $420 og fås i 8 farver. Det har en bred skål, men kun holder 5 Potter. Professional 600 modellen har en 575 w-motor, gør det den mest kraftfulde model. Det har også den største kapacitet skål med enhver model. Købe det for omkring $500. Kommercielle 5 serien koster omkring $545 og har sondringen for at blive godkendt af den nationale sanitet Foundation, gør det et godt valg til kommercielle køkkener.

•Look på dit budget. I sidste ende, du ønsker at købe en maskine, der passer til dit budget og tilbyder funktioner, som du realistisk vil bruge. Du vil betale mere for funktioner såsom en pour skjold og en skål løft håndtaget. Hvis prisen er et spørgsmål, så spørg dig selv, hvis disse funktioner er virkelig nødvendigt. For de fleste kokke er de vigtige spørgsmål skål kapacitet og motor magt.

Tips & advarsler

  • KitchenAid stå blandere vejer omkring 30 lbs., så schlepping dem ud af opbevaring, hver gang du ønsker at bruge mixeren er ikke realistisk. Find et sted på tælleren, hvor din mixer kan permanent sidde hvis du planlægger at bruge det mere end en gang om måneden.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com