Sådan Sammenlign klimaanlægget effektivitetsgevinster

March 10

Sådan Sammenlign klimaanlægget effektivitetsgevinster

Uanset hvor stor eller lille en air conditioner du er i markedet for, den samlede effektivitet af klimaanlægget er noget, der er meget vigtigt for dig at overveje. De mere effektiv air conditioner modeller vil bidrage til at spare energi, hvilket er godt for miljøet, og de kan også hjælpe dig med at skære på dit hjem energiregninger, fordi de er mindre tilbøjelige til at spilde magt. Der er et par ting du kan sammenligne for at hjælpe dig med at bestemme effektiviteten af en air condition.

Instruktioner

•Kontrollér EER rating for klimaanlæg du sammenligner. Dette står for energi effektivitet ratio, og jo højere tal, jo mere effektive bliver klimaanlægget. Dem med ratings højere end 9,8 betragtes meget effektiv.

•Look for en Energy Star-mærket. Energy Star er en regering-baseret program, der regulerer virkningsgraden i apparater som klimaanlæg. Energy Star-mærket betyder, at klimaanlægget har en EER, der er over 10 eller højere.

•Være opmærksom SEER for klimaanlæg du sammenligner. Dette står for Seasonal Energy Efficiency bedømmelse og er en anden måde at sammenligne klimaanlægget effektivitetsgevinster. Dem, der er klassificeret en 14 eller ovenfor anses for højeffektiv modeller.

•Find ud hvis klimaanlæg du sammenligner har effektivitet aids. Disse kan spare endnu mere energi ved at give en energibesparelse indstilling. Disse modeller kan også styres med en timer for ekstra effektivitet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com