Sådan Sammenlign klinge hastigheder på ridning Græsslåmaskiner

March 4

Blade hastighed af en ridning plæneklipper er den hastighed, hvormed vinger på enheden spin i en 360 graders bevægelse. Blade hastighed har en direkte virkning på hvor godt en bestemt ridning plæneklipper kan skære din græs. Hvis du er i markedet for en ny rytter, er der et par ting, der er vigtigt at overveje om blade hastighed især til at hjælpe dig med at købe den korrekte enhed.

Instruktioner

•Consider hvilken type terræn en ridning plæneklipper er designet til. Bare fordi en bestemt ridning plæneklipper har betyder ikke en langsommere blade hastighed end andre har du kigget på, det er en dårlig enhed. En ridning plæneklipper beregnet til forstæder vil sandsynligvis have en langsommere blade hastighed end en enhed designet til grovere terræn.

•Find rpm antallet i de tekniske specifikationer fortegnelse for enhver ridning plæneklipper du kigger på. Dette er måleenheden, der bruges til at klassificere blade hastighed af plæneklipperen. Omdrejninger i minuttet angive præcis hvor mange gange vingerne på en plæneklipper er stand til at rotere i 60 sekunder.

•Look plæneklippere med justerbare klingen hastigheder. Oftentimes ridning plæneklippere designet til mere end én type af græs vil har en indstilling, så du kan manuelt justere hastigheden af vingerne. I denne situation har du at holde alle tilgængelige klinge hastigheder i tankerne, når man sammenligner en enhed til en der ikke har justerbare klingen hastigheder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com