Sådan Sammenlign laminat til trægulve

February 3

Sådan Sammenlign laminat til trægulve

Forstå forskellen mellem installere og vedligeholde en hårdttræ eller laminat gulv kan hjælpe dig med at afgøre, hvilket er den bedste investering for dig. Laminat gulve er komprimeret træ klemt inde mellem et plastovertræk, der er designet til at efterligne virkelige hårdttræ. Omkostningerne, installationsprocessen og samlede holdbarhed af gulvet spiller en væsentlig faktor i beslutningen om den bedste løsning.

Instruktioner

•Evaluate hvor meget eksponering dit gulv vil modtage for fugt. Hvis dit gulv skal modstå våde sko kommer fra regn eller sne regelmæssigt eller skal du overveje andre faktorer, fugt, kan laminat ikke være den bedste løsning. Mens de fleste laminat er behandlet for at være vand resistent, det ikke modstå tunge, regelmæssig eksponering for vand samt hårdttræ.

•Indstil dit komfortniveau med installation proces. Hårdttræ er vanskeligere at installere. De fleste boligejere er i stand til at installere laminat selv men har brug for hjælp til trægulve, øge samlede omkostninger. Laminatgulve installere ofte med en simpel lock-og-connect system, hvor hver planke passer ind i rillen på næste. Ægte træ skal enten limet eller naglet. Begge typer af gulve kræver polstring under gulvet til at reducere støj.

•Evaluate grad af vedligeholdelse du er komfortabel med. Begge typer af gulve er lette at rengøre, men ægte træ har tendens til at bule og ridse lettere. Men ægte træ er nemmere at sand og lakering. Selvom laminat ofte er modstandsdygtige over for ridser og denting, kan det chip. Træ kan være refinished ved slibning og re farvning gulvet. Kun mindre problemer kan være repareres i laminat. Laminat reparation kits kan fylde mindre ridser og chips, men kan ikke reparere vandskade eller større problemer med laminat finish.

•Calculate hvor længe du ønsker at udskyde udskiftning af gulvet. Trægulve kan opretholdes på ubestemt tid, hvor laminatgulve har en levetid udjævningen ud på omkring 20 år. Hvis du planlægger at sælge dit hjem inden for de næste par år, kan laminat være mere omkostningseffektivt. Ægte hårdttræ er imidlertid et godt salgsargument for potentielle købere, der kan have langsigtede planer.

•Look på bekostning af hvert produkt. Laminat er betydeligt billigere end trægulve. Ikke alene er selve varen billigere, koster så meget som $2 per kvadratfod mindre end løvtræ, ifølge LuxuryHousingTrends.com, er det billigere at installere.

Tips & advarsler

  • Ægte træ svinder hurtigere end laminat i de fleste situationer.
  • Opnå en farveprøve prøve af den ægte træ i den ønskede finish og en prøve af laminatgulvet. Sammenligne dem til visuelle udseende, korn dybde og tekstur. Ægte træ generelt har mere tekstur og rigdom.
  • Begge typer af materialer er let at rengøre, men ægte træ kræver mere vedligeholdelse gennem årene.
  • Både træ og laminat kan installeres over en række base overflader.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com