Sådan Sammenlign marmor og Tile gulvbelægning

April 18

En flisegulv kan være en fantastisk tilføjelse til ethvert rum i hjemmet. Fliser kan være poleret og elegante, tumlede og rustikke eller plain og utilitaristiske. Marmor fliser er en populær look for mange applikationer på grund af deres naturlige skønhed og veining. Som enhver naturlig sten, men kræver de mere vedligeholdelse og reparation end en keramik eller porcelæn gulv.Når man sammenligner marmor fliser med menneskeskabte fliser for enhver gulvet i et hjem, overveje trafik og vedligeholdelse af gulvet til at gøre en beslutning.

Instruktioner

•Consider området i hjemmet i som gulvet vil blive installeret. Natursten fliser kan blive plettet eller ætset, og absorbere væsker. For at forhindre dette i at ske, forsegle materialet — navnlig i våde områder. En marmorfliser bruser floor, badeværelsesgulv eller køkkengulvet kræver mere vedligeholdelse end en forstuen gulvet.Keramiske fliser og porcelæn fliser kan rengøres og passet lettere, så de kan være et bedre valg i våde områder, medmindre du er parat til at udføre vedligeholdelse.

•Consider din livsstil. Før du vælger et flisegulv, overveje hvordan det skal anvendes. For dem med små børn eller kæledyr, vil en marmor gulv fliser sandsynligvis få ridset eller farves lettere. Menneskeskabte fliser er porøs og ofte indridse-resistent, hvilket kan være et stort plus i en travl husstand.På den anden side, hvis husstanden er en rolig turistattraktion, er der intet som skønhed af marmor.

•Sammenligning udseende og holdbarhed af produkter. Ikke hver flise er skabt lige; Det er ægte marmor, porcelæn og keramik. Nogle marmor fliser er mere tætte og nemmere at vedligeholde end andre, mens nogle keramiske eller glaseret porcelæn fliser er mere tilbøjelige til at skår og viser ler kroppen nedenunder.Spørg sælgeren hvad gulv fliser hårdhed faktor er. En faktor på fem er handelsklasse, fire er høj trafik, tre er gennemsnittet, to er let brug og en er væggen brug kun. En marmor, der satser en fire og tilbyder den ønskede stil er et bedre valg end en keramisk tile at score en to og ikke forbedre design i hjemmet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com