Sådan Sammenlign Mini køleskabe

April 19

Et mini-køleskab er næsten en væsentlig del af enhver college kollegieværelse. Men ikke alle mini-køleskabe er ens, og aspekter som frysere, reoler og størrelse bør alle være taget i betragtning når du køber en.

Fryser rum

Ikke alle mini-køleskabe har frysere. Selv om det vil tillade dig at opbevare frostvarer, skæres fryseren også i din lagerplads. Nogle mini-køleskabe med frysere kun har én dør, mens andre har to som en fuld størrelse køleskab. En to-dørs mini køleskab med en fryser gemmes normalt frosne fødevarer bedre end single-dørs modeller.

Hylder

De fleste mini-køleskabe kommer med wire hylder. Disse er let, men er ligeledes spinkelt og vanskeligt at rengøre. Solid hylder fremstillet af materialer som glas er lettere at rengøre og mere holdbare.

Lagerplads

To mini-køleskabe i samme størrelse kan ikke have den samme mængde af lagerplads. Justerbare hylder og opbevaringshylder på døren kan drastisk ændre ikke kun mængden af lagerplads køleskab har, men størrelsen på elementer køleskabet kan lagre så godt.

Størrelse

Hvis du bruger mini-køleskab til et kollegieværelse, vil du sandsynligvis nødt til at flytte det to gange hvert år, eventuelt op og ned ad trappen. En lettere eller mindre køleskab kan gøre at flytte meget lettere.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com