Sådan Sammenlign mini Split varmepumper

November 18

Sådan Sammenlign mini Split varmepumper

En mini split varmepumpe er en enhed, der bruges til opvarmning og køling hjem. Mens svarende til en fuld størrelse varmepumpe, har en mini split system kun kapacitet til at opvarme et bestemt antal værelser eller zoner. Rigtige mini split varmepumpe tilbyder boligejere en effektiv metode til at holde besatte områder behageligt året rundt. En enhed, der er forkert størrelse kan ikke holde med varme eller køling krav. Når man sammenligner mini split varmepumper, overveje faktorer som størrelse, zoneinddeling, udseende og effektivitet niveauer til at hjælpe dig gøre dit endelige Køb valg.

Instruktioner

• Størrelse din varme pumpe korrekt. Ifølge elselskab Salt River behøver boligejere omkring et ton af opvarmning eller køling kapacitet for hver 400-500 kvadratfod af levende rum. Bestemme størrelsen af det rum, du forsøger at varme, og vælger en varmepumpe, som er dimensioneret rigtigt for at plads.

•Sammenligning antallet af zoner tilbydes af hver pumpe til antallet af områder, du planlægger at betingelse. Den mest grundlæggende mini split-system kan opvarme eller afkøle et enkelt værelse mens dual eller quad zone enheder kan betingelse to eller fire værelser, henholdsvis. Hvis du skal opvarme flere værelser med en enkelt enhed, skal du vælge en med et passende antal ventilatorer eller blæsere til at opfylde dine behov.

•Kontrollér installationskrav for hver enhed. De fleste mini-opdelinger indeholder både en indendørs og en udendørs enheden. Den indendørs enhed kan være tag eller jord-monteret, afhængigt af modellen. Sammenlign din ledig plads og ønskede installationsplacering med de krav, der er angivet i producentens installationsvejledning. De fleste vil også angive en maksimal afstand til at placere de indendørs og udendørs enheder fra hinanden, så husk denne afstand på, når du foretager dit valg.

•Review udseendet af hver enhed for at finde en, der supplerer din indretning. Du kan wall mount eller loftbeslag indendørs fan enhed på nogle mini split varmepumper eller skjule det bag drywall eller loftplader; andre er mere synlige. Kontrollere udseendet af hver enhed for at finde en, der vil blande uden at forringe udseendet af din værelser.

•Look til sæsonenergien effektivitet rating (SEER) på hver varmepumpe. Jo højere værdien SEER, jo mere effektivt enheden fungerer, som kunne resultere i lavere regninger. Salt River Power Company anbefaler at vælge en varmepumpe med en SEER af 13 eller højere.

•Opkald eller gå online for at se, om din tilstand tilbyder tax credits eller rabatter for boligejere, der køber energieffektive teknologier. Disse potentielle skattefradrag eller rabatter kan hjælpe med at kompensere for omkostninger ved en mini split varmepumpe og kan påvirke din købsbeslutning. For eksempel, en enhed med en meget høj SEER rating kan kvalificere boligejer for særlige skattefradrag, som kunne tilbyde betydelige besparelser. Kontroller afsnittet ressourcer for en liste af energi incitamenter af staten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com