Sådan Sammenlign modeller af den skarpere billede Ioniske vind

January 31

Sådan Sammenlign modeller af den skarpere billede Ioniske vind

Den meget kapret og bredt annonceret Ioniske Breeze er ikke længere fremstilles og sælges af skarpere billede. Som i februar 25, 2008, selskabet erklæret konkurs og gemt til kapitel 11 efter en række kritiske anmeldelser.

Luft Ionizers

Den ioniske Breeze tilhørte en klasse af luftrensere eller luftrensere, der afhang af tilføjer en positiv ion støv partikler, allergener og andre forurenende stoffer i et hjem eller bil. Skarpere billede annonceret produkt til at producere sikrere og renere luft for dem, der lider af lunge lidelser og for den almindelige befolkning.

Indsamles partikler

Ioniske Breeze luftrensere indsamlet ladede partikler på et særligt metal indsamling plade, der kan fjernes og rengøres regelmæssigt for at opretholde effektiv drift. Efter omfattende undersøgelse og mange klager over overdreven ozon udgivelse, ændrede skarpere billede appliance for at tilføje negative ioner til luften, hvorved produktionen af ozon.

Salget faldt

Mens nogle ejere elskede Ioniske Breeze luft ionizers, andre hadede eller frygtet dem på trods af selskabets forbedringer. Faren for ozon i luften forbliver et diskutabelt emne, men faldende salg tvunget skarpere billede at suspendere fremstilling af luftrensere, erklære sig konkurs og lukker mange butikker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com