Sådan Sammenlign opvarmet håndklædestativer

February 7

Sådan Sammenlign opvarmet håndklædestativer

At have et tørt, kan varmt håndklæde, når du får ud af badekar eller brusebad være sådan en luksus. Der er flere funktioner til at sammenligne når shopping for en opvarmet håndklædeholder, herunder installation stil, strømkilde og pris.

Typer af Installation

Håndklædevarmere kommer i forskellige installation stilarter. Vælge en, der giver mest mening for dit space. Hvis du er begrænset gulvplads, ser på de typografier, der monteres på din væg. Hvis du ikke er handy med værktøjer, kan en fritstående model, der sidder på dit gulv være en bedre løsning. En endnu enklere stil er en opvarmet bar, der lægger direkte til din eksisterende håndklædeholder.

Kilder til magt

Når det kommer til hvordan din håndklædeholder er drevet, er der et par muligheder. Den plug-in version er nemmere at installere, men du kan også vælge at få det kabelforbundet ind i dit hjems elektriske system af en autoriseret elektriker. Desuden, hvis dit elektriske system er forældet, kan du vælge en batteridrevet håndklædeholder.

Omkostninger

Når man sammenligner opvarmet håndklædestativer, kan omkostningerne være en faktor, da det varierer betydeligt alt efter størrelse, stil og brand. Du kan finde håndklædevarmere prissat mellem $100 og $5000, som i September 2010. Sørg for at sammenligne holdbarhed, garantier og installationsmetoder, når man ser på omkostningerne ved warmers.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com