Sådan Sammenlign plast Shrink priser

August 7

Sådan Sammenlign plast Shrink priser

Plast varierer meget i deres kemiske struktur, og fyldstoffer anvendes tilføje til denne forskel. Forskellige kemiske sammensætninger i plast producerer lige så forskelligartet adfærd i dem. En af disse opførsler relaterer til at skrumpe priser. Shrink satser er nyttige for skimmel design, og hvis flere plast kan behandles i den samme mold. Der er flere kilder til generiske intervaller af shrink priser. Disse er dog bare generelle vejledninger, som faktiske shrink varierer afhængigt af design, forarbejdningsbetingelser, retning af flow og fyldstoffer anvendes. Den eneste nøjagtige måde at sammenligne shrink priser mellem harpiks er at forme prøver i materialerne og måle dem direkte.

Instruktioner

•Find en støber, der ligner de størrelse og flow stier, der bedst matcher karakteristika tages op til sammenligning. Under støbning, polymer kæder af plast har tendens til at line op i retninger, baseret på hvor plasten flyder gennem formen. At finde en støbeform med en lignende væg tykkelse og bredde-til-længde forholdet i forhold til den planlagte del vil hjælpe til bedre karakterisere, hvordan den planlagte del vil skrumpe.

•Mold 10 prøver fra hver af de valgte harpiks på forarbejdningsbetingelser (temperaturer, pres, injektion hastigheder og gange, pakke og holde gange), der opfylder produktionsbetingelserne, planlagte. Molding betingelser er markeret med flere mål for øje. Det er ønskeligt at forme så hurtigt som muligt for at minimere omkostningerne, men alligevel er der fysiske begrænsninger fra smelte Karakteristik af plast og dimensioner af del, der påvirker de faktiske molding betingelser. Materiale leverandører og molding proces ingeniører kan hjælpe til at bestemme de optimale betingelser for produktionen.

•Tillad prøver at køle i 24 timer i en temperatur og luftfugtighed kontrolleret rum. Dette vil hjælpe prøverne at opnå fuld formstabilitet. Plast krymper det køler, og det er vigtigt at få det til et punkt, hvor det har nået sin endelige størrelse og er stabil (ikke længere faldende), især når sammenligninger på tusindedele af en tomme overvejes.

•Measure dele med passende anordninger. En CMM er ideelle, selvom calipre eller andre værktøjer kan være tilstrækkeligt. Måle dele langs de vigtigste strømningsbane såvel som i retningen vinkelret som shrink ofte varierer af strømningsretning.

•Tabulate målte data for ønskede sammenligning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com