Sådan Sammenlign propan grill

January 22

Når det grille sæsonen, og din gamle propan grill har set bedre dage, kan det være tid til at kigge på nogle nye grill. Men tager sig tid til at sammenligne nye propan grill, der er tilgængelige på markedet før du køber din næste. Dette er vil spare dig penge og forlænge tiden frem til dit næste køb ned linjen. Investere i en høj kvalitet, top-rated propan grill, som vil tilberede din mad jævnt og tilbyde dig ekstra funktioner, der vil komme i handy på din næste cookout.

Instruktioner

•Sammenligning propan grill prisklasse du overvejer. Du vil finde propan grill der koster hvor som helst fra en hundrede dollars op i tusinder. Bestemme din prisklasse til at indsnævre dit valg.

•Find ud af, om propan grill kommer med en propan tank. Hvis ikke, du bliver nødt til at betale omkring $30 for en ny tank, som kan købes på en hardware butik eller tankstation.

•Look på størrelsen af hver propan grill. Gøre denne beslutning baseret på hvor mange mennesker vil deltage i din grill. Hvis det er bare dig og din familie på fire eller fem personer, kan du gå med en mellemstore grill (ca 300 til 400 kvadrat inches af madlavning plads). Hvis du planlægger at have store udendørs parter, indsnævre dine valg til store grill 600 kvadrat inches eller mere. Hvis du vil bruge denne grill til camping, kan du købe en lille bærbar propan grill (normalt under $100), som kommer med en lille propan tank.

•Find ud af, hvor meget propan bruges under hver grilling session. Propan Grill er bedømt baseret på BTUs timen. BTUs måle, hvordan varmen fordeles, når du er madlavning. Generelt, jo større grill, jo højere BTU rating. Købe et grill, der har 40.000 BTUs, hvis du har planer om at have store grilling partier. Hvis du har en meget stor grill med en BTU rating på mindre end 30.000, kan du ikke få det bedste madlavning kvalitet.

•Find ud har hvis propan grill side brændere og en opvarmning område. Mange moderne propan Grill har brændeovne til at koge ris, kartofler og andre fødevarer, mens du grille dit kød. Sammenlign til at se hvilken Grill har flere madlavning niveauer og opbevaringsskabe til at holde din grilling forsyninger.

Tips & advarsler

  • Købe et grill grill cover til at gå med din propan grill. Du bør ikke lade din grill udsat for sol og regn, når det ikke er i brug.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com