Sådan Sammenlign Rip hegn systemer

April 20

En rip hegnet system er en type af udstyr, der anvendes til at forbedre nøjagtigheden af tabellen save. Systemet består af en tabel, der låser savklinge på plads, så du kan skære mere præcist. Sammenligne rip hegn systemer vil hjælpe dig med at afgøre hvilken enhed svarer til dine behov, så du kan tilbringe dine penge klogt og trygt.

Instruktioner

•Look på den særlige måde hver rip hegn systemet justerer sig selv med andet udstyr. En høj-kvalitets rip hegnet system justerer sig selv i en perfekt parallelle mode med en tabel saw blade og gering slot. En rip hegnet system, der kræver, at du kan justere dette niveau af tilpasning ofte kan koste mindre penge, men i sidste ende vil det koste dig mere tid end en enhed, der er pre justeret på den rigtige måde.

•Lære hvilken slags justeringer kan du gøre når du arbejder med hver enkelt rip hegnet system. Er foretaget justeringer i intervaller, når du bruger en tabel så med et rip hegn. Visse hegn systemer kan du indstille i 1/2-inch trin, mens andre kan tillade dig at justere i 1/18-tommer intervaller eller mindre. Det rigtige system for dig afhænger i høj grad dine præferencer.

•Kontrollér om hver enhed er en single-styrede eller dobbelt-styrede rip hegnet system. Single-styrede systemer er billigere, men dobbelt-styrede systemer guide et stykke træ mod tabel saw eller rundsav bladet mere præcist. Denne funktion tillader dig at foretage præcision nedskæringer første gang, i stedet for at behøve at foretage gentagne justeringer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com