Sådan Sammenlign Rototillers

June 21

Sådan Sammenlign Rototillers

En rototiller er også kendt som en rotary tiller. Det er en type af drevet græsplæne udstyr, der har en grundlæggende funktion for tilling jord. Dette hjælper med at forberede visse områder af din ejendom til at plante eller forbedre din landskabspleje og jordkvalitet. For eksempel bruge nogle husejere en rototiller til at inkorporere gødning i jorden før plantning en blomst eller køkkenhave. Før du vælger en rototiller, skal du sammenligne dine muligheder grundigt.

Instruktioner

Dyrknings de forskellige typer af rototillers til at sammenligne dem. Mini rototillers er bedst til mindre opgaver, såsom et blomsterbed på ca 300 kvadratfod eller mindre. Disse mindre rototillers kan være enten gas-drevne eller elektrisk og koster typisk ikke mere end omkring $400 i November 2010. Større rototillers er gas-drevne og bør anvendes til ethvert rum, der er mere end 300 kvadratfod i størrelse. Husk på, at større modeller vil være mere vanskeligt at operere.

•Hold dit budget i tankerne som du shoppe for en ny rototiller. Billig modeller og mini rototillers kan koste kun et par hundrede dollars, men du kunne betale til et par tusinde dollars for større rototillers. At vide, hvad du har råd kan hjælpe dig indsnævre som modeller til at sammenligne.

•Look for en rototiller, der har hjul i bunden. Dette vil gøre transporterer det omkring din ejendom meget lettere.

•Være meget opmærksom på de rototillers, du sammenligner tilling bredde. En 10-tommer tilling bredde, for eksempel, er tilstrækkelig til en lille have. Større projekter vil drage fordel af en større tilling bredde, som kan variere op til 21 inches.

•Tjek, om tilgængeligheden af reservedele til de rototillers, du sammenligner. Reservedele kan købes fra hjem forbedring butikker eller den forhandler, hvor du købte din rototiller.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com