Sådan Sammenlign rustfrit stål bestik

April 18

Sådan Sammenlign rustfrit stål bestik

Rustfrit stål bestik er en investering, der kan vare hele livet. Vælge et mønster og mærke kan være skræmmende, men behøver ikke at være. Der er kun et par ting du skal vide for at sammenligne rustfrit stål bestik, så du kan træffe et informeret valg.

Instruktioner

•Sammenligning detailhandlere. Beskæftige sig med en forhandler du kender og stoler på. Varehuse har et større udvalg af høj kvalitet bestik mønstre og stilarter. Discountbutikker tilbyder normalt de bedste priser, men lavere kvalitet.

•Sammenligning kvalitet. Er rustfrit stål bestik 18/10 rustfrit stål? Rustfrit stål bestik mærket "18/10" er den højeste kvalitet til rådighed. Det første tal refererer til procentdelen af chrom i rustfrit stål og er hvad gør rustfrit rust resistente. Det andet tal refererer til procentdelen af nikkel i rustfrit stål. Nikkel er hvad der giver rustfrit stål sin hårdhed og holdbarhed. Hvis det mønster, du har valgt er mærket "18/8" eller "18/0" rustfrit, bliver bestik, blødere og mere tilbøjelige til at bøje med hverdagsbrug. Rustfrit stål bestik mærket "18/0" er ingen nikkel i det; forvente en "18/0" skeen bøje når disket op godt frosne is.

•Sammenligning mønstre. Vælg dit bestik mønster omhyggeligt. Nogle af de mest populære mønstre er garanteret af producenten at aldrig gå ud af produktion, gør tilføjelse eller udskiftning af bestik stykker relativt enkel. At finde en lejlighedskøb på disse typer af mønstre er sjældne, men ikke uhørt af. Hvis prisen er en vigtig overvejelse, kan du finde nedsatte priser på udgåede mønstre fra velrenommerede producenter på varehuse. Discount detailhandlere tilbud rustfrit stål bestik fra mange producenter, selv om der muligvis nogle af lavere kvalitet.

•Sammenligning kuverter. De fleste apparater af rustfrit stål bestik kommer med fem stykker for hver kuvert: middag gaffel, salat gaffel, Spiseske, Teske og afrundede smør kniv. Andre sæt kommer med kun tre stykker for hver kuvert af udelade salat gaffel og spiseskefuld. Disse sæt har tendens til at være mindre dyrt og lavere kvalitet.

•Sammenligning ydelse af individuelle bestik mønstre. Hold hvert enkelt stykke, som om du spiser med det. Passer det godt i din hånd? Føles stykket afbalanceret? Kan du spise med dette redskab uden kæmper? Vil andre medlemmer af familien kunne bruge dem? Kan du se dig selv spise med denne gaffel for de næste tyve eller tredive år?

BWMR2

Tips & advarsler

  • Planlægge for fremtiden, når du køber rustfrit stål bestik. Hvis du planlægger at købe mere plads indstillinger af din Kina mønster, købe nok bestik at muliggøre denne udvidelse, hvis fabrikanten ophører din mønster.
  • Højere kvalitet rustfrit stål bestik sæt omfatter ofte gratis betjener stykker.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com