Sådan Sammenlign Sealy madrasser

January 20

Med alle valg, kan Køb en ny madras være trættende i sig selv. Men plukke den rigtige madras er afgørende for din generelle sundhed. En madras, der passer til din søvnmønster kan øge din komfort, reducere kastede og drejning og gør det muligt at opnå en mere rolig søvn. Og ligesom mor altid fortalt dig: en god nats søvn er foryngende, sætter dig i bedre humør og forbedrer produktiviteten. Her er nogle tips til at vælge lige Sealy madras sæt.

Instruktioner

Sådan Sammenlign Sealy-madrasser

•Think om din dominerende sove position, og din partner også. Du sover på din side, tilbage eller maven? Din søvn position er den vigtigste faktor i beslutningen om hvordan fast eller blødt---komfort føler---din næste madrassen bør være. Ved at matche komfort fornemmelsen af den Sealy madras til din sovende mønster, vil du vælge den rigtige seng.

•Pick den virksomhed eller pude fast sæt hvis du er en mave sovekabine. Madrassen holder din krop lige og holder din ryg fra caving under søvn.

•Vælg en overdådigt eller ultra-Plys madras, hvis du er en side sovekabine. Den ekstra dæmpning aflaster på områder, der understøtter din kropsvægt, mens du sover---skuldre, hofter, knæ, endda anklerne. Denne comfort føler også virker for folk med mere end én søvn position og par med forskellig komfort præferencer.

•Vælg en pillowtop madras hvis du sover på din ryg. En alt for fast madras vil ikke støtte din nederste del af ryggen (lænden) eller fordele kropsvægten jævnt. Du vil kaste og vende og kan få ondt i ryggen. Madresser arbejde til side sveller også.

Pillowtops er madrasser med en ekstra tomme eller flere af pude materiale føjet til madrassen. På de fleste modeller ligner det en selvstændig indkapslet "pude" føjet til madrassen. En euro sengene er syet ind i strøelse og ligner en mini madras på toppen af de vigtigste madras.

•Sealy har tre kvalitetskategorier: "Godt," "Bedre" og "Bedste."

Kategorierne bedre og bedste har omkring 50 mere bredbånd (innersprings) og en forstærket omkreds. Denne stærkere kant udvider sove overflade, hvilket betyder, at du ikke roll off sengen, mens du sover. Også, madrassen ikke vil bryde, hvis du ofte sidde på kanten af sengen.

•Alle sealy madrasser har en "Trykaflastning" lag for ekstra støtte. Laget består af skiftevis bånd af skum smeltet sammen. God og bedre har kategorier hver tre zoner. Kategorien bedre opgraderinger mellemzonen til hukommelse skum. De bedste kategori opgraderinger til syv zoner med skiftevis af hukommelse og latex skum, som har endnu større støtte og komfort.

•Purchase sæt; fors¯g ikke at knivspids øre af ikke købe foundation (boks foråret). Sealy-madrasser er "no-flip." Instituttet støtter den ekstra vægt af ensidig madrassen og absorberer bevægelse. I nogle tilfælde vil ved hjælp af en gammel foundation eller fra en anden producent ugyldiggøre garantien.

Tips & advarsler

  • Disse er retningslinjer, ikke set-i-sten regler. Hvis du er den sjældne mave sovekabine, der elsker konturer blødheden af en ultra-Plys eller pillowtop madras, købe det. Nogle kendte hoteller har Sealy-madrasser i deres værelser. Hvis du får en god nats søvn på vejen, tage et kig under arkene. Du vil være i stand til at finde en sammenlignelig model (under et andet navn) i en butik eller online. Madrasserne har en 10-års garanti.
  • Producenter ændre navnene på deres madrasser med hver forhandler, vanskeliggør en æbler-til-æbler sammenligning. Matchende specs af sengen vil hjælpe dig vide, hvis du gør en smart buy. Sealy bruger ikke hukommelse eller latexskum i sine pillowtop lag.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com