Sådan Sammenlign stå på slåmaskiner

December 22

Sådan Sammenlign stå på slåmaskiner

Stå-på slåmaskiner besætte mellemvej mellem komfort af en tur på plæneklipper og enkelhed og manøvredygtighed af en klassisk "push-plæneklipper." Mange mennesker foretrækker dem på grund af lethed af som du kan afbryde bør du nødt til at flytte en brik af vragrester. Deres design gør dem også sikrere end ride-on slåmaskiner da operatøren har flere evne til hurtigt afbryde mens slåning på en bjergskråning.

Instruktioner

•Find forhandlere i dit område. Nogle af de vigtigste producenter af standby-on slåmaskiner er Toro, Great Dane, Everride, John Deere og Wright. Finde ud af, om der er forhandlere i dit område ved at gå til de links, der er anført i afsnittet "Ressourcer" i denne artikel. Hvis en bestemt virksomhed ikke har en forhandler nær dig, ikke bekymre dig om det. Selv om dens plæneklipperen er gode, ønsker du at beskæftige sig med et firma, der nemt kan servicere produktet.

•Kontrollér en sammenligning tabel for dig selv. Den nemmeste måde at opnå dette er at oprette en enkel tabel i et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word, Word Perfect eller Open Office Writer. Skriv alle de specifikke attributter til at se på at sammenligne de forskellige modeller i felterne vandret legende af tabellen. Disse bør omfatte pris, dæk størrelse, venderadius, hestekræfter, drevtype, garanti, komfort og sikkerhed. Selvom du kan udfylde nogle af disse felter i hjemmet ved at udføre Internetforskning, er det lettere at fylde dem, når du går til forhandlerne, da de vil højst sandsynligt har tags på deres maskiner med alle disse oplysninger let tilgængelige.

•Ansigt til din værftet eller det område, du vil slåning. Find alle smalle steder mellem træer, indlæg, rocks, vægge, mursten, græsplæne ornamenter og andre forhindringer. Måle bredden af hver af disse rum. Noter af bredden af den snævrest mulige plads du skal køre din plæneklipper gennem.

•Kontrollér, en simple dokumentfil med adresserne på de forskellige forhandlere i dit område. Printe det ud. Udskrive din sammenligning tabellen. Placere begge dokumenter i din Udklipsholder.

•Ansigt til hver forhandler på din liste, og kontrollere de modeller, de har på lageret. Noter hver specifikation på din liste. Hvis en bestemt model er i stand til at køre gennem den mindste plads i din værftet, slette det fra listen. Skal du notere priser og garantier på hver maskine. Husk, at det ofte er bedre at købe en lidt dyrere maskine, hvis det har et betydeligt længere eller mere omfattende garanti. Tage noter på resten af kriterier på dit bord.

•Få på hver model, der opfylder dine minimumskrav, og udgør som hvis du betjener det. Noter komfortniveau. Du ønsker ikke en plæneklipper, der vil gøre du bulet eller holde armene i en akavet vinkel. I vurderingen af komfortniveau, tage til efterretning af suspensionen fordi nogle slåmaskiner vil give dig en jævnere ride end andre.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com