Sådan Sammenlign Sunbeam 4268 til 4267

October 28

Sunbeam 4268 og 4267 er to professionelle niveau strygejern anvendes på tøj. Hvis du er i markedet for en ny jern og har svært ved at beslutte mellem de to modeller, kan sammenligne to hjælpe med at indsnævre din beslutning. Sammenligne indebærer at tage et kig på de specifikationer og funktioner involveret med hver model og afgøre, hvilken en passer bedst til dine behov.

Instruktioner

•Undersøg sikkerhedsfunktioner af begge strygejern. Sunbeam 4268 og 4267 begge har en lignende "Auto Sluk"-funktionen, som slukker jern efter en langvarig periode med inaktivitet. Begge strygejern vil automatisk slukke hvis du lader dem forsiden nedad på en overflade for 30 sekunder, eller hvis du forlader dem oprejst for 15 på hinanden følgende minutter.

•Look på tilgængeligheden af hver jern. Sunbeam 4268 er ikke længere fremstilles og er kun tilgængelig på websteder, der sælger brugte elektronik og apparater. På tidspunktet for denne offentliggørelse er Sunbeam 4267 stadig produceres og retails for en pris på $49.99.

•Look på de ekstra funktioner, der kommer med hver jern. Den solstråle 4268 egenskaber en mikro-glide strygesål, der giver det til at glide nemmere over toppen af tekstiler og overflader af alle typer. 4267 byder på en lidt anderledes, strygesål i rustfrit stål.

•Undersøg hver jern at finde ud af om du skal bruge en Strygning bord når Strygning dit tøj. 4268 jern er designet til at bruges med et strygebræt. 4267 har evnen til at jern uden et strygebræt. Du kan stryge tøj på en bøjle, som er en funktion af 4268 mangler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com