Sådan Sammenlign tæpper

April 4

Sådan Sammenlign tæpper

Et tæppe kan være en smart tilføjelse til mange forskellige værelser i dit hjem. For eksempel, kan et værelse med trægulv have mere varme og hygge med tilføjelse af et tæppe. Tæpper virker også godt i stærkt trafikerede områder, fordi i modsætning til væg til væg-gulvtæppe, de kan nemt fjernes, renset og udskiftes når de også få snavsede. Før du vælger et tæppe til dit hjem, Sørg for at sammenligne alle dine muligheder.

Instruktioner

•Figure ud af, hvor meget du ønsker at bruge på din nye tæppe. Tæpper kan variere i pris fra $100 til tusindvis af dollars. Basere denne beslutning på hvad du har råd, samt hvad tæppet vil blive brugt til. En runner i et barns legerum, for eksempel, bør ikke sandsynligvis koste tusindvis.

•Find ud af mere om typen materiale du overvejer for din tæppe. Syntetiske fibre, for eksempel, er generelt lettere at rengøre og vedligeholde og er mere holdbare end naturlige fibre. På den anden side kan naturlige fibre også være holdbare og blødere, så godt. Syntetiske fibre omfatter akryl, nylon og olefin tæpper, mens naturlige fibre omfatter uld, sisal, jute og bomuld.

•Figure ud af hvilken størrelse tæppe du vil bruge. Tæpper under et sofabord, for eksempel, er normalt 4 af 6 fødder til 6 af 9 fod. En spisebordet har normalt brug et tæppe mindst 8 fod bred, men du bør sørge for benene af stolene er stadig på gulvtæppet når gled ud. Tæpper, der er 8 af 11 fod vil typisk arbejde for hele værelser. Møbler behøver ikke at være på tæppet helt.

•Kontrollér ud mange forskellige mønstre og farver med tæpper. De fleste tæpper vil have mindst et par farver og omfatter et mønster. Kontroller, at den ene, du vælger, passer til det rum, du sætter det i. Find ud af butikkens tilbagebetalingspolitik, bare i tilfælde af at du får tæppet hjem og at kongeblå du så i butikken har vendte lys turkis i din stue med lys.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com