Sådan Sammenlign Tømrer bier til humlebier

August 19

Både Humlebier og Tømrer bier bestøve blomsterne, men Tømrer bier er blevet gener ved indlejring i blød, ubehandlet skoven de finde omkring huse og værfter. En rede er ikke for at skade i første omgang, men år for indlejring i det samme sted kan medføre strukturelle skader. Her er hvordan du kan skelne mellem jorden-indlejring humlebi og træ-kedelige Tømrer bee.

Instruktioner

•Kontrollér dit hus og værftet for slidt eller ubehandlet træ overflader. Tømrer bier yngler i træer og træ strukturer. Vestlige Tømrer bier vælge hårdt træ af eg, eucalyptus og redwood. Østlige Tømrer bier foretrækker blødere træsorter som cedertræ, cypres, fyr og Gran. De ikke kede ind i malet skov eller skov med bark.

•Se bier flyver rundt din værftet og haven. Både Humlebier og Tømrer bier svæve omkring blomster indsamle pollen og nektar. Mens humlebier tendens til at bo i din værftet, bliver Tømrer bier flyve omkring tagskægget og vindueskarme af dit hus, fælles reden websteder for tømrer bier.

•Se hvor bierne gå til reden. Humlebier bier reden i fundet mellemrum, ofte i jorden, men ikke grave eller bore reder. Tømrer bier bar i træ og bygge deres reder der. De enten oprette eller bruge en eksisterende hul som en indgang til deres reder.

•Note Hvis de opføre sig aggressivt. Humlebi bier holde til blomster. Tømrer bier, buzz uanset om de er aggressive eller bare nysgerrig, sædvanligvis omkring dit hoved. Denne funktionsmåde er irriterende, men ikke farligt. Disse er mandlige bier og har ingen stingers. Kun hunnen har en stinger, og hun forbliver med reden, kun stikkende hvis truet.

•Hvis du kan få et nærmere blik, inspicere deres underliv, ben og stingers. Maven Tømrer bier er hårløse, blanke og sorte. Maven af bumble bee er dækket i gule og sorte hår, giver det en fuzzy udseende. Humlebi har også store pollen indkøbskurve på dens bagben og en synlig stinger.

Tips & advarsler

  • I modsætning til honningbier, kan humlebier stikke flere gange. Den kvindelige Tømrer bi har en stinger. Selvom det meste føjelige, er det hendes opgave at bevogte reden.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com