Sådan Sammenlign Zoysia Sod sorter

March 12

Zoysia græs er en langsomt voksende, grove og sol-elskende, varm-sæson græs græs, native til Asien, der kan trives i selv ugunstige jordbundsforhold, hvor andre arter ikke kan. Zoysia er en flerårig græs-arter, som vil blive brune på den første hårde frost og ikke genvinde sin grønne nuance, indtil temperaturen stiger igen i foråret. Kun én art af Zoysia kan formeres fra frø, så det er næsten udelukkende solgt og installeret i sod form eller som mindre græs stik. Ifølge Texas Cooperative udvidelse er der tre vigtigste sorter af Zoysia, hver med unikke kombinationer af karakteristika, der kan bruges til at foretage sammenligninger mellem dem og afgøre egnetheden af brug i enhver given indstilling.

Instruktioner

•Sammenligning zoysia japonica, også kendt som japansk eller koreansk græs, med andre Zoysias som kultivar med den maksimale frosthårdførhed arter kan tilbyde og med det bredeste og groveste blade tekstur. Holde i sindet at japonica er også den eneste Zoysia arter i stand til at reproducere sig selv ved frø samt vegetativ jordstængler og løbere og er derfor i stand til egen udsæd. Overveje subcultivars af Zoysia japonica sod som Meyer, Belair eller El Toro for lignende frosthårdførhed stamkulturen men med en lidt finere blade tekstur og en mere robust svar til voksende steder med delvis skygge betingelser.

•Contrast zoysia matrella sod, også almindeligt kendt som Manila græs, med japonica kultivarer, som matrella græs vingerne er relativt smalle, spidse på spidsen og lidt wirelike i udseende og funktionalitet, versus bred og flad som japonicas. Matrella kan lide at vride mere tæt end andre sorter og har mellemstore kolde hårdførhed og blade tekstur sammenlignet med japonicas.

•Judge zoysia tenuifolia, også kendt som koreansk fløjl græs eller Mascarene græs, som har de fineste blade tekstur og blødeste føler, at arter, der tilbyder. Zoysia tenuifolia vil er de mest kolde følsomme af Zoysia sods og blive brune tidligere og bukke under for at frost lettere end de andre sorter. Vejer den ekstra fordel at tenuifolia sod, når de dyrkes i varmt og frostfrit himmelstrøg, kan bruges som en året rundt grønt bunddække uden at det kræver regelmæssig klipning.

•Evaluate fordele ved Zoysia emerald sod, en hybrid sort af japonica og tenuifolia, mod den nærmeste sammenlignelige kultivar, Zoysia matrella. Smaragd sod har en lignende fint, og bladene er forholdsvis blød tekstur og er i midten af gruppen arter for kold-hårdførhed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com