Sådan Seal & frakke et trægulv

November 6

Sådan Seal & frakke et trægulv

Når korrekt plejet, kan træ gulve vare i generationer. Et afgørende skridt til at sikre levetiden af dit trægulv er at omhyggeligt forsegle dem med en frakke af fugemasse. Fugemasse vil beskytte træet mod fading, farvning og fugt invasion, som kan forårsage skade og misfarvning til et ulukkede gulv. Korrekt rengøring og forsegling dit gulv kræver ikke professionel hjælp, så længe du tager dig tid til at gøre det rigtigt.

Instruktioner

•Sweep eller vakuum træ gulv overfladen for at fjerne alle overflade snavs, støv og partikler. Nogen af disse forurenende stoffer vil vise gennem din frakke af fugemasse, så du skal fjerne dem alle.

•Aftør ned på gulvet med en tack klud eller fugtig klud til at fjerne enhver resterende partikler. Hvis du bruger vand, tillade overflade til at tørre helt, før du fortsætter.

•Applicer et tyndt lag af polyurethan fugemasse til overfladen af træ med en pensel eller rulle. Arbejde i samme retning som kornet af træ. Virker kun i tynde lag, som tykkere lag tendens til ikke at distribuere jævnt og oprette bobler eller bump. Tillad polyurethan tørre fuldstændigt, generelt i seks til otte timer, før du fortsætter.

•Lightly sand trægulv med fine sandkorn sandpapir til forsigtigt slibe den første frakke af polyurethan, hvilket gør det mere accepterende over for det andet lag. Tørres væk alle slibning støv med en tack klud eller fugtig klud. Give ordet til at tørre helt, før du fortsætter.

•Applicer en anden tyndt lag af polyuretan. Når du har belagt hele gulvet to gange, tillade den endelige frakke til tørre natten over før gå på gulvet.

Tips & advarsler

  • Hvis dit gulv er allerede fugemasse på det, kan du har brug at fratage de gamle fugemasse, før du kan anvende den nye. Dette afhænger fuldt af oprindelige fugemasse du bruges og typen af fugemasse du skal bruge. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte en professionel på en gulvbelægning levering forhandler eller hardware eller hjem forbedring butik for at få hjælp.
  • Hvis du ønsker at farve dit gulv, indeholde nogle farvning produkter fugemasse. Hvis du bruger separate pletten og fugemasse, anvende pletten før fugemasse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com