Sådan Set Up 4-spors kassettebåndoptager

August 3

Ældre middel til optagelse er ikke kun for de nostalgiske og die-hard troende, de er også meget bekvemt. En 4-spors båndoptager fylder meget lidt plads og kan være gemt hvor som helst. I modsætning til computer-optagelse, kan det gøres let og på stedet uden megen forudgående viden nødvendig. Ulempen? Praktisk taget ingen lytter til båndene længere, men det gør ikke noget hvis du bare henter en idé. Her er hvordan du kan konfigurere din 4-spors båndoptager.

Instruktioner

Sådan Set Up 4-spors kassettebåndoptager

•Find et roligt sted at optage. Hvis du planlægger at bruge en guitar eller et andet instrument, der opretter forbindelse direkte til input, så det ikke så nødvendigt. Men hvis du planlægger at bruge en mikrofon eller 4-spors optager intern mikrofon, dette kan gøre hele forskellen.

•Sæt den 4-spors optager i en stikkontakt. Der bør være en switch langs bagsiden af maskinen, der skifter mellem og slukker. Da dette er ældre teknologi, ikke vil der være en fancy video skærmen for at fortælle dig, hvad der foregår. De fleste hjælp du er gonna get er en lille LED lys, der vil lade dig vide optageren er på og løb.

•Indstil master lydstyrkefaderen til det foreslåede niveau for optagelse. Det bør være markeret på siden af Faderen. Det er meget vigtigt, at du ikke rører denne knap på alle samtidig optagelse--ellers, alle de spor, du optager vil være på ulige niveauer, der vil gøre at blande en smerte. Nogle gange vil du ved et uheld støde det, der er nogen big deal. Bare sæt den tilbage til den stilling, du havde det i.

•Plug i alt. Dette omfatter ¼ tommer kabler, hvis du optager guitarer eller nogle andre instrument med en direkte linje i XLR kabler hvis du planlægger at bruge mikrofoner, og dine højttalere eller hovedtelefoner, så du kan høre, hvad der foregår. Indspilningsprocessen er gonna være alle lyd, så gode hovedtelefoner eller højttalere er et must. Andre kabler og instrumenter kan blive omgået, hvis du planlægger at bruge den interne mikrofon. Det giver ikke så god kvalitet optagelsen som ved hjælp af kabler, men du ville blive overrasket over hvordan det kan lyde engang imellem.

•Afspil eller synge at tjekke dit instrument. 4-sporet betyder, at du kun har fire kanaler at vælge imellem, og hver kanal vil have en tilsvarende lydstyrkefaderen, EQ og panorering kontrol. Du vil ønsker at indstille lydstyrke til det foreslåede niveau ligesom det overordnede kontrolelement for første indspilning. Alt andet kan justeres under blanding.

•Sæt din tape og optage. For at optage, skal du trykke på optage-knappen (som bør have en rød cirkel på det) og play-knappen (som vil have en grøn pil på det) til at begynde. For at spille tilbage, hvad du har indspillet, spole båndet tilbage til begyndelsen, og tryk på play.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com