Sådan Set Up en bærbar klimaanlæg, der virker

September 25

Bærbar klimaanlæg spare dig penge, mens du stadig holder et almindeligt anvendte rum i dit hjem cool. Hvis du beslutter at afkøle et andet rum, simpelthen frakoble den bærbare klimaanlægget og rul det til en ny plads. Men for at en bærbar klimaanlægget at arbejde effektivt, du behøver at vide et par ting om korrekt placering og opsætning af enheden, samt dens elektriske behov.

Instruktioner

•Sæt den bærbare klimaanlægget nær en jordet stikkontakt. Visse modeller kan også skal placeres i nærheden af et vindue til udstødning formål. Sæt ikke klimaanlægget til en udvidelse stikkontakt.

•Sæt den bærbare klimaanlægget på en robust, plan overflade. Dette er især vigtigt, hvis din air conditioner ikke vent uden for. Vippe kan forårsage vand til spilder ud fra under din air conditioner, der skaber en farlig elektrisk fare.

•Indstil den bærbare air condition i et rum, der giver mulighed for 20 inches af clearance omkring hele apparatet. Anbring aldrig varer foran en kørende bærbar klimaanlægget.

•Tag udledning slange fra bagsiden af den bærbare air condition, hvis nødvendigt. Træk de runde adaptere ud fra pladsen på air conditionere bagside, ved siden af udledning slange. Udvide udledning slange og vride et netværkskort i hver ende.

•Skub én adapter bakke på den bærbare air condition og skubbe anden enden ind på den medfølgende vindue kit. Åbne dit vindue og placere en medfølgende skum segl på vinduets nederste rammen og bunden skærf nederste kant.

•Sæt vindue kit i vinduet åbning mod skum sæler. Presse bunden vinge ned så vidt muligt at holde kit på plads. Placer en anden skum seal i hullet, hvor bunden skærf overlapper den øverste vinge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com