Sådan Set up en Home spabad Spa

March 29

Sådan Set up en Home spabad Spa

De fleste kurbade er selvstændig og bærbare trods ofte ligne de er permanent installeret. Flytte og sætte dem op igen kræver placering forberedelse, men. Dit hjem spabad spa, vil når fuld, veje en masse. Et andet krav er magt. Ofte en hot tub vil bruge en 240-volt strømforsyning---svarende til, din tørretumbler bruger--- og el-arbejde skal være i overensstemmelse med lokale koder.

Instruktioner

•Forbered placeringen. Overfladen skal være stærk og niveau. De bedste steder er dæk og terrasser. Kontroller, at dækket kan klare vægten af spa---Glem ikke beboerne. Check for niveau, og om nødvendigt udfylde et område af din værftet med grus, der kan være jævnet med jorden. Give adgang til udstyr rum for vedligeholdelse.

•Sæt spa og gøre den elektriske forbindelse. Endelige forbindelser skal foretages af en autoriseret elektriker.

•Forbered spa. Inspicere og rense skallen af shipping materiale eller snavs. Hånd spænd alle fagforeninger på pumperne. Stramme afløbsventil---det er åben for forsendelse. Stramme fagforeninger på varmelegemet.

•Fyld spa med koldt vand fra slangen. Fylde spa gennem alle filtre, der kan være på plads. Fylde spa til 2 inches over niveauet af filtrene. Check for utætheder og geninstallere enhver filter dækker du har fjernet for adgang.

•Drej spa på på afbryderknappen. Spa vil gå gennem sin priming tilstand. Trykke på Jet knapperne indtil vandet flyder gennem dyserne. Deaktivere knapperne Jet og trykke på knappen Heat. Indstille den ønskede temperatur og tillade spabad spa varme---det tager normalt 24 timer.

•Balance vand ved at korrigere pH, alkalinitet og hårdhed. Udføre test efter de instruktioner, der følger med sættet, og tilføje mængder som foreslået af sættet. Tilføje natriumcarbonat for at hæve pH og natrium bisulfat til at sænke den. På installationsprogrammet, skal du bruge granuleret klor eller brom desinfektionsmiddel for at chokere systemet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com