Sådan Set Up en lavvandet godt System

January 9

Lavvandet godt systemer er en økonomisk vandforsyning for mange amerikanere. Hvis du bor i et område, hvor vandforsyningen ikke er tæt ved, kan dette være en farbar vej. Med en tilstrækkelig høj vandspejlet, kan du køre rør ind i at skabe en vand godt. Dette er den metode, der bruges af mange veteraner før moderne godt grave. Brønde bruge underjordisk vandkilder til en dybde på 20 fod eller derunder.

Instruktioner

•IDENTIFY steder hvor en brønd er sikkert at grave. Opretholde en afstand af 100 fod fra forurening kilder herunder septiktanke systemer, udvaskes felter, afvise områder og utility linjer eller rør. Dette omfatter dræning områder hvor afstrømning fra forurenet vand kan opstå som afvandingsgrøfter og trug.

•Brug post hul gravemaskine til at grave en igangsætter hul til en dybde af 3 fod. Gøre diameter 2 inches bredere end din godt punkt. Nå pointen er røret, der samler vand fra jorden.

•Fjern den plast beklædningen rundt på godt punkt skærmen. Gnide toppen og spidsen af den godt punkt med sæbe som en hjælp til at holde ler og sand ud af de godt punkt.

•Sæt en riser rør til det godt punkt. Vedhæfte koblingen. Sætte en skruenøgle for enden af den godt punkt og en anden på røret. Spænd koblingen ved at dreje nøgler i den modsatte retning til hinanden. Sætte drevet hætten på anden enden af røret. Spænd hætten til pipen.

•Indstil røret ind i hullet godt punkt først med fælles landbrugspolitik på toppen. Strike endedæksel med en forhammer, indtil det godt punkt er drevet ind i snavs forlader kun røret synlige. Pipen bliver inden for 1 fod af at være neddykket i hullet.

•Fjern fælles landbrugspolitik. Vedhæfte en kobling. Vedhæfte en anden pibe sektion. Påhæftes enden fælles landbrugspolitik. Strike endedæksel for at drive røret længere ind i hullet. Gentag dette trin til en dybde af mindst 5 fod under vandstanden. Dette sikrer vandflow, hvis vandstanden falder i tørre perioder.

•Sæt carpenter's niveau øverst i røret for at sikre, at røret er lodret. Du skal bruge et lodret rør vedhæfte kande pumpe. Fjern rør og godt tidspunkt for at justere og rebore hvis det er nødvendigt.

•Hold 1 fod af røret over jorden til at fastgøre pumpen til. Bunden af pumpen enten angives på toppen af, eller dække, røret.

•Installer kande pumpen ifølge producentens anvisninger. Teste pumpen ved at trække vand fra det gentagne gange, indtil det er klart og fri for snavs.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com