Sådan Set Up en legeplads

May 13

Sådan Set Up en legeplads

Afsætte et område af dit hjem for dine børn at spille kan være gavnligt i mere end én måde. Det kan bidrage til at gøre dit hjem mere organiseret og hjælpe opmuntre dit barn til at spille uafhængigt. Det tager ikke meget for at oprette et område for børn at spille. Med et par sikkerhedsmæssige foranstaltninger, vil nogle input fra dine børn, legetøj og en lille organisation, du kan gøre en top-notch legeplads dine børn elske.

Instruktioner

•Vælg et område af dit hjem for en børneleg område. Naturligvis en hel et rum er at foretrække, men et område i stuen, spisestuen eller soveværelset kan arbejde også. Hvis du bruger et område af et rum brug et område tæppe eller skærmen for at skelne legeplads fra andre dele af rummet.

•Childproof legeplads. Hvis dine børn er lidt vil du ønsker at dække elektriske stikkontakter med plast propper, bruger barnet sikkert vindue behandlinger, tuck ledninger og ledninger ud af syne og sikker apparater og møbler for at sikre, at de ikke tip.

•Decorate din legeplads. Har dit barn hjælper Vælg indretning. Overveje barn venlige gardiner, maling, vægtæpper, plakater, tæpper og møbler. Ærtepose stole, mini skråstole, reoler, legetøj kasser og barn størrelse borde er alle gode for en legeplads.

•Vælg legetøj til dit barn legeområde. Tillade ham at hjælpe vælge legetøj til legepladsen. Ting at overveje kan omfatte blokke, Kunstartikler, spille køkken, dukkehus og bøger.

•Organiser dine legepladsen for at gøre det lettere for dine børn at spille og rydde op. Bruge opbevaringsbeholdere til at organisere legetøj, håndværk og tilbehør. Label beholdere for at gøre dem nemmere at bruge. Mærke dem med en markør eller sætte et foto af indholdet på hver for børn, der ikke læser endnu.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com