Sådan Set up en LiftMaster

May 14

Sådan Set up en LiftMaster

Automatisk garage døråbnere gemme boligejere fra at skulle manuelt åbne og lukke deres garageporte. Dette er især praktisk under barske vejrforhold. Med LiftMaster garage døråbner, er alt du behøver at gøre Tryk på en knap at automatisk åbne og lukke garageporten. LiftMaster leveres også med sensorer, der forhindrer, at døren lukker hvis der er en hindring i åbningen. På grund af mængden af arbejde for at få din LiftMaster garage døråbner op og kører, kan det tage flere timer at udføre installation og justering af processen. Medmindre du har gjort en masse handyman arbejde omkring dit hus, kan du overlade denne opgave til en professionel.

Instruktioner

Forberedelse af Rails og Motor enhed

•Sæt skum emballage fra boksen omkring enheden. Dermed vil støtte i montage og installation. Justere jernbane forsamling med motorenheden og placere koblingen over kædehjul jernbane. Indsæt jernbane gennem motorenheden beslag indtil kobling passer sikkert over motorenheden tandhjul.

•Line op to bolt huller på motorenheden beslag med dem på skinnen. Indsæt to 1/4-inch-20 x 5/8-inch hex bolte og møtrikker i de to huller og spænd dem med en topnøgle.

•Skub trolley på bunden af skinnen, med pilen på vognen pegede motorenheden og trolley udgivelse arm vandret. Skub trolley langs skinnen, indtil det klikker fast på plads.

•Sæt skinnen beslag til slutningen af jernbane forsamling med to 1/4-inch-20 x 5/8-inch hex bolte og lås nødder. Spænd bolte og møtrikker med en topnøgle.

Header placering beslag

•Luk garageporten. Markere indvendigt lodrette midterlinje garageport med et fedt blyant.

•Udvide linje på header væggen over døren. Hvis center forsynet med plade eller vride foråret i måde, kan du fastgøre header beslag inden for 4 fødder af venstre eller højre for døren center.

•Åbn døren til det højeste punkt af rejse. Tegne en krydsende vandret streg på header væg 3 inches over højdepunktet for ledhejseporte døre og heldragter døre med et spor. Skiftevis, tegne det 8 inches over højdepunktet for heldragter døre uden et spor.

Montering Garage døråbner

•Installer header vægbeslag. Afhængigt af din garageport, vil du lægge header beslag til væggen over døren eller til loftet. Bore 3/16-inch pilot huller med en Akku boremaskine og fastgør beslaget til væggen eller loftet med lag skruer.

•Anbring oplukker på garage gulv under overskriften beslag, ved hjælp af pakningsmateriale for midlertidig støtte. Placer jernbane beslaget mod header beslag og justere beslaget huller. Indsæt en gaffelbolt pin gennem beslaget huller tiltræde header beslag med jernbane beslag. Bruge ring fasteneren for at sikre gaffelbolt pin.

•Installer sikkerhed vende sensorer. Glide sensor beslag på den afrundede kant af garage dør spor, med de buede arme mod døren. Fastgør beslaget på plads mod siden af banen. Skub en transport bolthoved ind i åbningen på hver sensor og derefter montere sensor på beslagene. Sikre hver sensor på beslaget med en vingemøtrik.

•Køre den ledninger fra både sensorer til jernbane på døren header. Kryds og drej de to ledninger, hvor de mødes skinnen. Rute ledninger inde i kanaler på toppen af skinnen til motorenheden. Trække ledningerne tæt på tværs af toppen af motorenheden og ind i åbningen over terminalklemmerne.

•Åbn garageporten. Fjern skum emballage fra motorenheden og montere enhed med monteringsdele. Du måske brug for en step stigen for dette trin. Hvis mounts fra en tidligere garage døråbner er stadig til stede, bruge dem i stedet for den medfølgende monteringsbeslag.

•Installer garage door oplukkers Kontrolpanel. Strip 7/16-tommer af isolering fra den ene ende af klokken wire med bidetang og slutte det til to skrue terminalerne på bagsiden af døren kontrol. Tilslut den hvide ledning til "2" og den hvide og røde ledning til "1". Fastgør Kontrolpanel til væggen med selvstændige gevind skruer. Køre klokken ledningen op ad væggen og på tværs af loftet til motorenheden. Sæt ledningerne gennem åbningen oven på motorenheden ovenfor klemmerække på bagpanelet. Strip 7/16-tommer af isolering fra hver sæt af ledninger og indsætte dem i den hurtig-connect terminaler af farve: hvid ledning til hvid, og hvide og røde ledning til rød. Adskille de hvide og hvide og sorte ledninger og derefter forbinde dem til oplukker hurtig-connect terminaler. Twist sammen ensfarvede ledninger og indsætte dem i quick connect huller ved farve: hvid til hvid, og hvide og sorte til grå.

•Sæt to pærer i bøsningerne på forsiden af motorenheden. Sørg for at watt for hver pære ikke overstiger 100 watt. Placere linsen over motorenheden. Installere nødsituation frigivelse reb og håndtere ved threading ene ende af rebet gennem hullet i toppen af den røde håndtag. Position rebet så læser "Varsel" højre side. Sikre reb med en knude og tråd anden enden af rebet gennem hullet i udgivelse arm af den ydre trolley. Juster længde, reb, så håndtaget er mindst 6 meter over gulvet. Fastgør anden enden af tovet med en knude.

•Opret en permanent forbindelse til dit hjems elektriske system. Fjern motorenheden dække skruer og afsætte dækslet. Fjern 3-gren ledning, og Tilslut den sorte ledning til at skrue på messing terminal. Slut den hvide ledning til skruen på sølv terminal og forbinde jordledningen til grønt stel skruen. Sæt dækslet på igen bagefter.

Justere Garage døråbner

•Drej på garage døråbner. Løsne vingemøtrik på sensoren og sigte øje på sensoren det direkte på øjet på andre sensoren. Lås sensor på plads når du er færdig. Gentag trinnet for andre sensoren. Indikatorlamperne på begge sensorer vil glød støt når justeringen er korrekte.

•Fasten dør beslag på den lodrette tandbøjle beliggende i centrum af garageporten. Med garage døren lukket, trække nødsituation frigivelse håndtaget for at afbryde den ydre vogn fra den indre vogn. Skub den ydre trolley væk fra døren. Tilslut afsnittet lige døren arm til de ydre trolley og Tilslut buet dør arm til døren beslaget. Bringe begge dele sammen og fastgør begge med 5/16-inch--18 x 7/18-tommer hex bolte og møtrikker.

•Tryk på "Døren kontrol" push bar og lad portåbneren kører gennem en komplet rejse cyklus. Hvis dørene gør ikke fuldt åbne og lukke, brug en kærv skruetrækker for at slå grænse justering skruer på venstre side af motorenheden.

•Juster mængden af nødvendige kraft til at åbne døren med kraft justering kontrolelementer på bagsiden af motorenheden. Brug en kærv skruetrækker til at dreje "UP" og "Ned" knapper.

•Test sikkerhedsfølere ved at åbne døren og placere en pap kasse i mellem sensor sti. Tryk på knappen fjernbetjeningen for at lukke døren. Døren burde ikke flytte mere end en tomme og oplukker lys bør flash.

Tips & advarsler

  • Hvis du har problemer med at installere din LiftMaster garage døråbner, kontakt en uddannet dør systemer tekniker for yderligere hjælp.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com