Sådan Set Up en lille pige soveværelse

December 18

Sådan Set Up en lille pige soveværelse

Udfordring i udsmykning er når ikke du er sikker på, om du har plads nok til at indeholde alt, hvad du ønsker og har brug for i et værelse. Dette er især tilfældet i et børneværelse, når barnet føler en særlig affinitet for hver besiddelse hun ejer. Heldigvis er der et par nemme måder at gøre en piges lille soveværelse føle sig mere rummelige.

Instruktioner

•Medtagelse kun stykker af møbler, der skal bruges i rummet. En lille værelse holding en twin-størrelse seng, lille natbord og af kommoden vil naturligvis føler større end et rum fyldt med alt for store møbler eller for mange stykker af møbler. Du kan endda springe natbordet ved at knytte en lille hylde ved siden af sengen for at holde hendes ur.

•Vælg lysreflekterende væg og loft farver. Mørke maling absorberer lys, giver optisk illusion at lokalet er mindre end det egentlig er. Vælge i stedet for en lys farve maling, der reflekterer lys og gør rummet føler naturligt større. Det samme er tilfældet med loftet farve. Gå med en ren, sprød hvid maling på loftet eller en farve, der er en eller to nuancer lysere end væggen farve.

•Limit antallet af møbler. Den samme udsmykning regel, der gælder for møbler omfatter møbler. Rediger, hvad hun har og hjælpe hende beslutte hvad hun virkelig ønsker at holde og hvad hun kan undvære. Den gamle gyngestol, der har været i hjørnet, da hun var et lille barn kan finde et bedre liv i et andet rum. Hvis hun har tre lamper men kun behov, to, i betragtning af nyorientering den anden. Hvis område tæppe på gulvet er nusset eller for travlt til pladsen, give den til velgørenhed. Talemåden, "less is more" er helt rigtigt, når dekorere en lille soveværelse.

•Find kreative måder at organisere. Hvis hun har en større-end-gennemsnittet skab, placere kommoden i skabet ikke i rummet. Plastbeholdere, der oprindeligt var bestemt til gemme indpakningspapir kan nemt holde hendes vigtige papirer, craft supplies og magasiner og stuves væk under sengen. En række af små kurve hang på væggen kan hus hendes hår forsyninger og smykker. I stedet gør det muligt at tage op gulvplads, hænge en lille reol på en væg for at vise hendes bøger og sentimentale elementer. Et stykke af fiskeri net hang i hjørnet af lokalet vil let holde de udstoppede dyr, hun ikke er helt klar til at skille sig af med.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com