Sådan Set Up en luft kompressor Reserve Tank

March 27

Sådan Set Up en luft kompressor Reserve Tank

Ekstra kapacitet til opbevaring af luft er en måde at overvinde en kompressor, der ikke kan holde trit med efterspørgslen efter luft. Ved at tilføje en reserve tank, øge du mængden af tid dine værktøjer kan drives på peak kapacitet, før kompressoren skal genopfylde. Du kan købe kampvogne allerede konfigureret for dette, men de fleste standard trykluftbeholdere skal have hurtig stik og en kugleventil, føjet til fjorden at gøre dem anvendelige.

Instruktioner

•Sno teflon blikkenslager er tape rundt om trådene i en gevind ½ tomme rør brystvorte, og passer det ind i den gevind indløb på tanken. Wrap en butik håndklæde omkring slutningen til at beskytte trådene, og greb nippel med låsning tænger. Drej det med uret indtil LUN.

•Sno teflon tape rundt om trådene i toppen af brystvorten og fit en ½-tommer gevind rør T montering på toppen. Twist dette på hånden, med uret, indtil den er lun. Bruge en rørtang til at gøre det en ekstra halv tur til at sikre en god tætning. Indsæt tråde på hver side af T montering som du gjorde for tank indløb gevind nipler.

•Sno teflon tape rundt om de synlige tråde af brystvorterne. Fit en mandlig hurtig-connect til brystvorten tættest på udgangen af tanken, og drej det med uret med skruenøglen indtil LUN. Tråd en ½-tommer top pik kugleventil til modsatte brystvorten at stoppe strømmen af luft, når tanken er fyldt. Spænd den med skruenøgle, således at ventilen løftestang ender på toppen.

•Sno teflon tape rundt om trådene i en kvindelig hurtig-connect montering og tråd det i slutningen af kugleventilen, og spænd den med en skruenøgle. Dette vil være din luft outlet.

•Tilslut en luft slange til forretningen på din kompressor. Trække sig tilbage på ringen af den kvindelige lynhurtigt af kompressoren, og Indsæt den mandlige ende af luftslangen. Passe den kvindelige enden af slangen til hanstik på air tank på samme måde. Træk håndtaget på stop pik, indtil den er vinkelret på linjen luft og rammer sin stop for at lukke ventilen. Drej på kompressoren.

•Sæt den mandlige ende af en anden luftslangen til den kvindelige outlet af tanken. Tillægger din værktøj, såsom en luft sander hunkønsenden af slangen eller sømpistol. Tillad trykket på kompressoren og reserve tanke opbygge. Åbn den stop-pik ventil for at tillade luft ind i de anden luftslange, så det fodrer værktøjet. Brug værktøjet, som du normalt ville.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com