Sådan Set Up en Solar Power System

February 11

Solenergi er betragtes som en alternativ energikilde, men i mange solrige lande kan det let blive den vigtigste kilde. Boliger, der producerer mere end nok energi til at drive selv er i stand til at sælge den overskydende tilbage til elnettet til en fortjeneste. Solpaneler har en levetid på mere end 25 år. Når først installeret, er de nemme at vedligeholde ved lejlighedsvis tørre paneler med en fugtig klud til at fjerne støv og snavs.

Instruktioner

•Fix solpaneler i deres placering ved hjælp af mount. Dette vil afhænge af typen panel og mount du har og hvor du planlægger at placere det. Den mest almindelige type af panelet er fastgjort til taget med skinnerne. Jorden paneler har en fritstående mount, som kan være lettere at sætte op hvis du ikke har let adgang til dit tag, men det kan være nødvendigt at være sikret i beton. Markedsføring og lystfiskeri din paneler korrekt er afgørende for at producere den højeste mulige output. Panelerne skal være i direkte sollys for så længe som muligt. Det kan endda være nødvendigt at fjerne filialer eller andre forhindringer.

•Ledning solpaneler til charge controller. Dette vil forhindre solpaneler fra beskadige batterierne, når de producerer høj spænding. Wiren bruges skal være af den højeste gauge muligt at holde spænding tab på et minimum eller, når det er muligt, bruger måler størrelsen af panelet fabrikanten anbefalede.

•Ledning Laderegulator til batterierne. Dette bør ske ved hjælp af den samme målestok for wire, der blev brugt i forrige trin. Solenergi batterier kommer i fire forskellige størrelser: med spændinger på 2, 4, 6 eller 12. De kan kombineres for at give nogen outputniveauet af strøm eller spænding. For eksempel ledninger tre små 6V-batterier i serie vil øge de batteri størrelse til 18V samtidig med at nuværende det samme. Ledninger i samme batterier parallelt vil holde spændingen det samme men give tre gange mere magt.

•Installer power inverter. Dette stykke er afgørende, hvis du har planer om kraftoverførsel husholdningsapparater, som konverterer DC (jævnstrøm) sol output til standard 120/240V AC (vekselstrøm) som bruge apparater og lamper. Der er to typer af magt omformere let tilgængelige for solar power user: modificeret sinusbølge og ren sinusbølge. Den modificerede spændingstransformeren er normalt billigere løsning, men det gør ikke producere strøm så rent som det rene inverter, og kan have svært ved kører nogle apparater. Power inverter kan være kablet direkte til husets AC breaker panel (også kendt som "fuse-box"). Derfra stilles energien, der til rådighed for plug soklerne.

Tips & advarsler

  • Det koster mere for at installere en tracking mount--så at solpanel kan følge solen som den bevæger sig hen over himlen-- men det er værd at investere, da det vil øge produktionen af panelet.
  • Al elektricitet kan være farligt. Kontakt en professionel solenergi ekspert før du forsøger at installere solenergi til dit hjem, hvis du er underkvalificerede.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com