Sådan Set Up en solenergi System

February 3

Du kan udnytte styrken af sollys med en solenergi system, der omdanner energi til elektricitet til at køre apparater. Du kan oprette en solenergi system til også at omfatte opbevaring batterier, så du kan trække på solenergi til enhver tid. Ved at oprette en off-grid solenergi system, kan du omgå det lokale elnet, producerer elektricitet til dit hjem. Din eneste omkostningerne vil være systemkomponenter; elektriciteten er gratis.

Instruktioner

Sådan Set Up en solenergi System

Uddelingen en vifte af solpaneler til dit tag. Skal vende mod arrayet, mod syd og i en vinkel, der er lig med breddegraden for din placering. For eksempel, er Phoenix, Arizona, på 33 grader nordlig bredde. Hvis du bor der, ville din paneler være monteret på en 33-graders vinkel.

•Installer array DC afbryder. Denne enhed er installeret på ydersiden af dit hjem. Køre ledninger fra solpaneler til array DC afbryder. Matrixen DC afbryder vil tillade dig at "slukke" forbindelsen hvis du skal arbejde med solpaneler.

•Køre den ledninger fra matrixen DC afbryder til charge controller. Laderegulator beskytter de batterier, som vil gemme DC strøm. Når batterierne er fuldt opladet, vil Laderegulator skåret strømmen fra solpaneler.

•Køre den ledninger fra charge controller til batterierne. Køre ledninger fra batterierne til DC afbryder. DC-afbryder tillader dig at slukke strømmen fra solpaneler og batterierne, hvis du har brug at arbejde på systemet.

•Tilslut DC afbryder til inverteren. Inverteren omdanner jævnstrøm til vekselstrøm. Det elektriske system i dit hjem kører på vekselstrøm.

•Tilslut inverter det apparat, du ønsker at operere. Der er to forskellige typer af output på invertere. Hvordan du tilslutter din apparater til inverteren afhænger af, hvilken type output din inverter har. En beholder output ligner en standard outlet, du ville finde i dit hjem. Simpelthen sætte apparatet i beholderen. Anden produktion er et par af skrue terminaler. For denne type skal du hardwire dit apparat til terminalen. Tilslut power ledningerne af apparatet direkte til skrue-terminaler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com