Sådan Set Up en Tanita BC-557

January 5

Tanita BC-557 er badevægt sammensætning, at foranstaltninger vægt, fedtprocent, body vand procentdel og muskelmasse og kan tilbyde oplysninger om specifikke del kropssammensætning, såsom arme eller ben. Skalaen omfatter en tilbagekaldelse funktion samt en graftegning funktion, der viser ændringerne i kropsvægt og sammensætning over tid. Sætte op en Tanita BC-557 er relativt enkel proces.

Instruktioner

•Drej skala over og pull åbne batterirummet. Placer to "AA" batterier inde i rummet med den flade side af hvert batteri rørende foråret inde i rummet. Luk batterirummet.

•Sæt skala på en selv og flad overflade. Tryk og hold "Down"-knappen i 3 sekunder for at starte indstilling af dato og klokkeslæt på skalaen. Tryk på op eller ned pilene til at indstille året og tryk på "Set". Gentag for at angive måned, dag, time og minut udstillet skala. Tryk på "Set", når du er færdig.

•Tryk på knappen "Sæt" til at lagre personlige data på enheden. Tryk på op eller pil ned, indtil den personlige nøgle antal du ønsker at bruge er belyst, og tryk derefter på "Set." Brug op og ned pilene til at angive din fødselsdato og tryk på "Set." Tryk på op og ned pilene til at vælge "Kvinde" eller "Mand" eller "Kvinde/atlet" eller "Mand/atlet" og tryk på "Set." Bemærk at systemet angår personer, der udøver mindst 10 timer om ugen eller der udøver mindre end 10 timer om ugen i øjeblikket, men der har forfulgt fitness i mange år som montering "atleten" definition. Brug op og ned pilene til at vælge den korrekte højde og tryk på "Set."

•Tryk på din personlige nøgle og vente på skalaen til at vise "0.0." Nå og afhente elektroder på begge sider af skalaen. Forsigtigt trække op på elektroderne og trin på skalaen med hænderne på din side, holde elektroderne. Skalaen bipper to gange, når læsning er færdig. Brug op- og ned-pilene til at rulle gennem resultaterne.

•Tryk på "Gem" for at bevare kroppens vægt og sammensætning oplysninger i skala hukommelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com