Sådan Set Up en Tiki Bar derhjemme

March 24

Sådan Set Up en Tiki Bar derhjemme

En tiki bar er et sjovt designelement, især for dem der kan lide at underholde. Ø-stil drink center genskaber fornemmelsen af troperne, fragtes med flammende fakler og fancy frugtagtig drikkevarer serveres med papir paraplyer. Beslutte, hvordan omfattende du ønsker at gå, lægge et budget og fange den afslappede fornemmelse af ø lever.

Instruktioner

•Decide hvor du vil placere tiki bar. En tiki bar er en naturlig pasform for en udendørs rum, hvor du kan tænde måde med fakler. Men medmindre du rent faktisk bor i et tropisk klima, din nydelse kan være begrænset af vejret. En indendørs tiki bar sat op i et hjørne af din stue betyder, at du kan være vært for parterne året rundt.

•Vælg en design. Fokusere på detaljerne i designet, såsom størrelse, siddepladser kapacitet og materialer. Bambus er den traditionelle valg, eller vælge nogen træ og pynte det med en græsklædt frynser. I stedet for at bygge en, købe en færdiglavet tiki bar for at spare tid og arbejdskraft.

•Build bar til dit Designspecifikationer, eller sæt op din færdige tiki bar efter fabrikantens anvisninger.

•Purchase kaffe-og udstyr, som en blender og drikke shakers. Shop til tiki-formede krus, ananas omrørere og papir paraplyer. Købe spiritus og safter bruges i tropiske drinks, Rom, ananas juice og kokos aroma. Bestanden op på ikke-alkoholholdige drikke blander for gæster, der ikke drikker alkohol.

•Accessorize med tiki-relaterede produkter. Ikke sjuske med fakler, tiki masker, tropiske planter og tingeltangel byder hula piger og palmer. Giv dine gæster et sted at sidde med bambus stole eller taburetter. Hvis du planlægger at være bartender, shop for smagfuld vintage Hawaiian shirts eller gå til de klareste, højest tropiske prints at få samtalen i gang.

Tips & advarsler

  • Hvis du på et begrænset budget, kan du købe de store designelementer såsom tiki bar sig og vente med at købe mindre tilbehør, såsom specialiserede briller, på et senere tidspunkt. Du kan endda finde at folk begynder at give du tiki relaterede gaver, når de ser din interesse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com