Sådan Side en skorsten

May 20

Gamle boliger med murværk skorstene stikker ud af taget er klassiske amerikanske ikonografi. Skorstene er blevet lidt mere end tomme rum, der anvendes til at give nok frihøjde mellem præfabrikerede pejse og brændbare materialer. Mens ikke som ikoniske, er disse træ-klædte skorstene meget mere fleksible, når det kommer til sidespor materialer. I modsætning til en åben murværk pejs, der ikke bør være sidet på grund af potentialet for direkte kontakt mellem ekstrem varme og brændbare sidespor materialer, kan træ skorstene være sidet med varmefølsomme materialer såsom vinyl sidespor.

Instruktioner

Forberede skorstenen

•Klippe skum bestyrelsen isolering til at passe i skorstenen sider og bund. Vedhæfte skumisolering ved hjælp af negle, montering hvert stykke stramt mod næste. LUN hjørnerne. Negle det nederste stykke på stramt.

•Tape leddene mellem stykker af skum bord for at skabe en effektiv forsegling. Overlapning tape stykker af mindst 2 inches at sikre ingen luft kan trænge sømmen. Køre bånd langs kanterne af taping én side af et hjørne med halv bredde af båndet, og derefter folde båndet på anden siden af hjørnet og trykke på fast. Tape bunden sømmene samt. Caulk skum bestyrelsen på skorstenens forbindelse til huset.

•Installer hus wrap omkring skorstenen, over skumisolering. Cut house wrap store nok til at folde under bunden af skorstenen, så der er ingen sømme. Hæft hus wrap på 12-tommer til 18-tommer intervaller og fælles af skorstenen og hus, nær caulking. Wrap skorstenen med så få stykker af huset wrap som muligt. Overlapper nogen samlinger af mindst 4 inches og tape sømmene.

Sidespor med Vinyl

•Measure højde af hjørner hvor skorstenen opfylder huset. Skære en inde i indlæg pr. hjørne. Snit en 45-graders vinkel med en nedadgående hældning på toppen af indersiden post for en skorsten, der er højere end 10 fod. Klip et tilsvarende vinkel fra den anden del af indersiden brik (for høje skorstene kun) at forhindre vand infiltration. Gentag for de udvendige hjørner. Nail alle hjørner på plads, overlappende nogen lavere post sektioner med øverste sektioner og caulking deres samlinger.

•Klippe en del af starteren strip for hver side af din skorsten, omkring 1/2 tomme kortere end de faktiske målinger. Fit starter strimler i kanaler i Hjørnestolperne med sømning slots opad. Juster strimler med bunden af skorstenen, eller endda lidt nedenfor, og sørg for de er niveau. Negle hver udjævnes strip ind i skorstenen løst, forlader omkring en 1/16-inch hul. Test tæthed af strimlen ved at gribe det fra bunden og flytte den fra side til side. Strimlen skal bevæge sig frit, men er fortsat lunt med skorstenen.

•Klippe den første række af vinyl sidespor omkring 1/2 tommer kortere end den faktiske bredde af afsnittet, du vil sidespor. Passe sidespor i kanaler lavet af stillingerne, med slots opad. Bringe bunden af træbeklædningen over læben på starteren strip og Fastgør det på plads. Kontrollere de sidespor niveau før sømning sidespor ved hjælp af samme metode som beskrevet i trin 2. Låse hvert efterfølgende stykke sammen og teste hver strimmel før du flytter opad. Gentag, indtil du er inden for omkring 1 fod til toppen af skorstenen på hver side.

•Measure bredde på toppen af skorstenen mod skorsten hætten. Klip en del af under karmen trim for hver side af skorstenen, der er ca 1/2 tomme mindre end det faktiske måling, så trim brikkerne passer inde i kanalerne korrekt. Søm under karmen trim lunt mod skorsten hætten med sømning finnerne ned. Fortsæt med at tilføje sidespor, indtil du når det sidste stykke.

•Klippe det sidste stykke af sidespor 1/2 tomme kortere end bredden af skorsten top. Måle afstanden mellem låsen på den sidste fulde strimmel af sidespor og toppen af under karmen trim i flere steder langs længden. Bruge de målinger, du har taget og skæres toppen ud af den endelige sidespor strip, indtil det passer ind i den resterende plads. Bruger en crimper, placere aluminium klip hver 12 til 16 inches langs det sidste stykke. Skubbe toppen af stykket ind under karmen trim, indtil det klikker mens koble bunden over sidespor lås nedenfor.

•Caulk sidespor langs skorsten hætten hvis fælles landbrugspolitik ikke fuldt overhæng træbeklædningen. Planlæg at gøre, når vejret er tørt, så silikone kan helbrede uden potentiel vand infiltration.

Tips & advarsler

  • Isolering behov varierer regionalt. Check med lokale bygningsreglementer før isolerende din skorsten for de bedste resultater.
  • Andre typer af sidespor passende træ for skorstene omfatter metalplader, lap og cement fiber.
  • Bruge en vinyl sidespor stand-off for ildsteder, der kanaliseres gennem skorstenen væg.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com