Sådan simuleres fugerne, når farvning et betongulv

September 4

Sådan simuleres fugerne, når farvning et betongulv

Betongulve er blevet en favorit gulvbelægning valg. Beton kan farves for at gøre det ligner en masse forskellige gulv finish. Nogle teknikker gør en masse rod, dog, og er bedre lavet under konstruktion end efter belægning. Den gør det selv-home handyman kan gøre konkrete ligne gulvfliser ved hjælp af et par værktøjer, pletten og sealer.

Instruktioner

•Fjern alle møbler fra det rum, hvor du arbejder. Tage alle billeder fra væggene. Hvis du arbejder med nybyggeri, springe til trin 4. Det er bedst at score betonen før indramning vægge for at lette bevægelighed. Brug en tur bag konkrete saven til at skære beton før indramning væggene. Leje en tur bag saven på din lokale værktøj leje butik.

•Tape ud i rummet, hvor du kommer til at virke. Placer plast plader over væggene til at indfange den konkrete støv og hjælper med at holde oprydningen til en minimal. Når du score beton, gør det en masse fint støv. Brug malerens tape til at hænge de plastplader. Maler tape vil ikke skade væg finsih.

•Layout din injektionsmørtel linje design på beton. Brug en blyant til at gøre referencemærker på beton. Fastgør din stiplede linjer ved hjælp af en kridtstreg med blå kridt. Rødt kridt vil efterlade en rød plet på den beton, der vil være synlig selv efter farvning. Gør din kridtstreger streamens stop punkter for hvert snit, som gør det nemmere at se, som du score beton. Hvis mønster dosis ikke arbejde ordentligt, feje den blå kridt, fjerne design og starte forfra, som er det mest afgørende skridt til at gøre den konkret ser gerne fugerne. Kridt dispositionen vil give en straight referencelinjen, der skal repræsentere fugerne.

•Klippe kridtstreg med en rundsav og en murværk klinge. Bruge en lineal til at guide saven. Lige linjer er yderst vigtige for den faux udseende til at lykkes. Indstille saven til at skære 1/4-tommer dyb kun. Vær især forsigtig, skære kridtstreger ikke at gå forbi skæringspunktet mellem to linjer. En 2 x 6 stykke tømmer, der er meget lige virker fremragende for en lige kant.

•Score alle stramme steder eller detaljer ved hjælp af en 4 1/2-inch grinder og en murværk blade, som er lille nok til at komme ind i steder at rundsaven ikke kan nå.

•Grouting score linjer efter betonen er plettet og forseglet med en pels af fugemasse vil holde injektionsmørtel klistrer til betonoverfladen. Injektionsmørtel score linjer, ligesom du ville til gulv fliser.

Tips & advarsler

  • Bruge en fugemasse, der er lidt af en kontrast farve til den konkrete pletten vil gøre score linjerne ser mere som flise injektionsmørtel.
  • Score betonen, således at det ligner fliser ved hjælp af standard flisestørrelse 4 - 6 - 9-, 12-, 16 - og 24-tommer fliser til at styrke illusionen af flise.
  • Hvis du bruger vand, pas på at det ikke vaske væk kridt referencelinjer.
  • Bære beskyttelsesbriller og en støvmaske når scoring beton.
  • Brug ikke røde kridt; det vil pletten beton.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com