Sådan skærpe borehoveder med en bænk Grinder

August 27

Borehoveder kan bruges igen og igen, men kun hvis de forbliver skarp. Spidsen skal være skarp til at trænge ind uanset overflade, det boring ind, og højderygge skal være skarp til at samle op på spåner boret skaber. Hvis din borehoveder bliver kedelig, kan du slibe dem--især i spidsen--med en elektrisk bænk grinder. En vinkelsliber med et hjul lavet af det rigtige materiale kan skærpe enhver type borehoved, herunder murværk, kobolt, carbide, titanium nitride og kulstofstål bits. Følg alle anbefalede sikkerhedsprocedurer med dette værktøj, når du skærpe borehoveder.

Instruktioner

•Få en elektrisk bænk vinkelsliber med et hjul, der er stærk nok til metal borehoveder. En diamant-slibning hjulet fungerer bedst. Et carbon hjul vil også arbejde, men vil slides ned og skal udskiftes hurtigere. Altid bære en eye mask og læder handsker, når du bruger den.

•Drej på bænken vinkelsliberen til et lav hastighed. Hold borehoved ved dens base. Ved hjælp af et par tænger er bedst, medmindre du kan grip base meget stramt med fingrene. Observere smule, og du vil se, at det har en konisk form, omgivet af kamme.

•Hold bit mod grinder hjulet så smule skråt side nær toppen vil røre ved den. Aldrig røre hjulet med den meget punkt i spidsen. Tryk på smule meget let mod hjulet og drej lidt langsomt. Løft smule off hjulet for et øjeblik, så tryk på det til hjulet igen.

•DIP bit i et glas vand for lejlighedsvis at holde det fra at blive alt for varmt. Fjerne en handske fra én hånd og røre den lidt spids med fingerspidsen til at se, hvordan skarpt det er. Gentag med vinkelsliberen, hvis smule stadig ikke skarp.

•Sharpen kanter af kamme på vinkelsliberen kun hvis de er meget kedelige. Ellers, slib dem med en metal fil mens du holder lidt i en klemme eller skruestik.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com