Sådan skærpe en mejsel, brug af en vinkelsliber

February 2

Mejsler bruges i mange forskellige typer af projekter. Mejsler tillade brugere at lave præcise udskæringer, som normale blade ikke kan nå, så håndværkere til at passe stykker på plads med keen præcision. Mejsler også tillade håndværkere til at lave tynde nedskæringer i deres projekter, giver dem evnen til håndværk indviklede mønstre. Uanset hvad mejsler bruges til, de kedelige efterhånden gennem slid og ælde, men en sløvende mejsel betyder ikke, du skal købe nye værktøjer.

Instruktioner

•Tag på din beskyttelseshandsker. Placer din mejsel fladt mod vinkelsliberen forkant. Sat et glas vand eller andet sted inden for rækkevidde ved siden af din mølle.

•Tillad grinder til at slibe mod mejslen i et par sekunder før du lægger det i glas vand. Hvis du ikke placerer mejslen i vinkelsliberen hver få sekunder til at lade det cool, du chancen for sprængning mejslen og permanent ødelægger klingen. (Se reference en)

•Grind forkant med din mejsel som du gjorde før så mange gange som det tager for at få bladene til den ønskede skarphed. Glem ikke at placere mejslen i glas vand hver få sekunder.

•Spray honing olie på din skarphed sten, således at du får en fair lag af olie. Trække forkant med din frisk skærpet mejsel frem og tilbage over den skarphed sten. Dette vil give mejslen, den naturlige skærpede look og en renere forkant.

•Spray flere af olie på den skarphed sten. Hold bagsiden af mejslen mod stenen og skub den frem og tilbage over den skarphed sten. Dette vil finpudse resten af bladet, giver det de samme professionelle udseende som forkant.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com