Sådan skærpe en Stihl motorsav

April 17

En skarp kæde skærer problemfrit og hurtigt gennem træ, der kræver kun minimal feed pres. En sløv kæde, men kræver en ekstra indsats, giver dårlige resultater, slidt mere hurtigt og er farligere for operatoren. Mens skarphed kæden, altid kontrollere nitter holding links sammen for tegn på brud eller svaghed. Erstatte kæder, når tænderne på din Stihl motorsav begynder at blive for lille til at skærpe ordentligt, er stærkt beskadiget eller har tænder mangler og viser tegn på stretching.

Instruktioner

•Shut motoren ud på din Stihl motorsav. Trække baglæns sort sikkerhed bremse håndtaget for at frigøre kædebremsen. Angiv motorsav på en flad bænk med godt lys til slibning. Lægge dine læderhandsker på, hvis de ikke allerede er på.

•Locate master tanden, normalt markeret med en prik i gul eller blå maling. Hvis du ikke kan finde den master tand, Find tanden med de tungeste skader. Sted din nondominant hånd oven på advokatstanden at holde den stabil. Angiv filens tip til den første tand.

•Bevæg fil hen til en 30 til 40 graders vinkel med bar; Hvis din kæde har guide mærker på toppladen, brug dem for din grad markør. Skubbe fil på tværs af tanden, jævnt og glat. Hold filniveau med bænken; ikke flytte det op og ned under slibning processen. Tage ud som lille metal som muligt at genoprette den forreste tand vinkel.

•Fortsæt skarphed den første tand, indtil vinklen er genoprettet. Tæl antallet af streger anvendes. Flytte kæden op til tanden efter den samme vinkel som først. Gentag den samme skarphed procedure som først. Prøv at bruge det samme antal fil strokes for at få en selv fil.

•Fortsæt skarphed alle tænderne peger i én retning. Vende motorsaven rundt og gentage processen på anden siden. Brug den samme antal i slag for alle tænderne. Rotere filen regelmæssigt for at forhindre ujævn fil slid. Sørg for alle kuttere er af jævn længde.

Tips & advarsler

  • Korrekt filstørrelser kan findes på pakken kæden kom i.
  • Ikke over fil kæden.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com