Sådan skærpe plæneklipper vingerne med en bænk Grinder

July 14

Mange plæneklipper dele skal arbejde sammen om at korrekt skåret en græsplæne. En af de vigtigste dele af enhver plæneklipperen er kniven. Med en skærpet facet forkant på modsatte sider af klingen, spin plæneklipperen vinger på en høj hastighed til at klippe græsset når maskinen flyttes. Sløve blade rive græs, forlader det modtagelige for sygdommen. Slibning en vinge er en nødvendig del af rutinemæssig vedligeholdelse og kan gøres med en bænk grinder.

Instruktioner

•Anbring plæneklipperen på en flad og plan overflade, så det ikke vil rulle, mens du arbejder med skære knive. Sætte på en par læder arbejdshandsker. Placer et stykke træ under opskæring dæk og mod siden. Dreje vingen for at kile træet på plads og forhindrer at dreje vingen.

•Løsn og fjern bolten tilslutning bladet til spindel af plæneklipperen, ved hjælp af passende størrelse skruenøgle. Fjerne den bolt og spændeskive fra hullet i midten af bladet.

•Flyt alt udstyr eller alle objekter fra området omkring eller foran bænken vinkelsliberen til at give tilstrækkelig plads. Drej på bænken vinkelsliberen og gør det muligt at komme op til overførselshastighed.

•Tag på et par af sikkerhedsbriller. Holde plæneklipper bladet fast, så den skrå kant på den ene ende er let tilgængelige. Drej den skrå kant af kniven til en vinkel på 40 grader. Flytte forkant helt på tværs af bænk grinder. Fjerne kun som meget metal fra kanten, som er nødvendig for skarphed.

•Drej blade rundt så cutting edge på den modsatte ende er tilgængelige. Gentag slibning processen.

•Sæt en blyant gennem hullet i vingen og check klinge balance. Observere blade at se, hvis det kan vippes til ene eller den anden side. Fjerne små mængder metal fra den tunge side ved at flytte kanten på tværs af bænk grinder.

•Stil bolten, Skive tilbage gennem hullet i skærpet plæneklipperen blade. Sikre klinge forsamling at plæneklipperen spindel. Stram bolten med en skruenøgle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com