Sådan skal du tage bunden ud af en krybbe til at sænke madrassen

December 28

Sådan skal du tage bunden ud af en krybbe til at sænke madrassen

Mange forældre starter ud med krybbe hævet til den højeste indstilling. Dette gør det nemmere at nå den nye baby og tage ham ind og ud af krybbe. Når barnet begynder at sidde, anbefales det at sænke madrassen. Så snart barnet kan pull-up til en stående stilling, skal krybbe madras indstilles til den lavest mulige højde. Dette gør det mere vanskeligt for barnet at klatre over krybbe rækværket og falder ud.

Instruktioner

•Lift madrassen ud af krybbe og sæt den til side. Fjern de fire hex skruer at sikre de fire hjørne af foråret rammen til den krybbe hjørner. Nogle spring frames er placeret ved hjælp af drejelige arme. Fjern de fire hex skruer sikring våben i den højde position ved hjælp af den hexadecimale skruenøgle.

•Laveste krybbes foråret rammen til den ønskede højde. Linje op hullerne i foråret rammens hjørner med højde huller på den krybbe side. Hvis din krybbe har drejelige arme, line op en drejelig arm skrue hul med den modsatte arm højde indstilling hul. Line op hver skrue hul med samme højde hullet så rammen sidder niveau.

•Sæt hex skruer gennem hver af de fire huller. Stram skruerne på plads. Placer madrassen tilbage i barnesengen.

Tips & advarsler

  • Efter at sætte krybbe sammen for første gang, Gem de angivne hex skruenøgler.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com