Sådan skal du tage et køleskab fra hinanden til at finde Fan

April 26

Hvis dit køleskab ikke afkøling ordentligt, det kunne være en af flere grunde: en lækage i linjerne kølemiddel, en svigtende kondensator, for lidt kølemiddel, kompressoren ikke fungerer korrekt, eller fan har gået dårligt. Hvis du har lyttet til dit køleskab mens det kører, men høre ikke blæseren slå, skal du fjerne enhedens fan og erstatte det med en ny. Selvom du ikke behøver at tage enheden "fra hinanden", skal du komme ind det gennem bageste.

Instruktioner

•Drej off breaker går i køleskabet på dit hjems vigtigste elektriske panel. Afmonterer køleskabet og trække det væk fra væggen. Slukke for vandforsyningen linje går til ismaskinen. Spærreventil vil blive placeret ved din opvaskemaskine, vandvarmer, eller under din køkkenvask. Grab den køleskab sider mod center-bunden og "gå" det tilbage væk til at udsætte adgangspanelet bageste.

•Kneel på gulvet til Luk adgangspanelet bageste. På nogle modeller, adgangspanelet er fastgjort med skruer, andre, det er fastgjort med bolte. Fjern skruer eller bolte med en skruetrækker eller tang. Hvis boltene er "frosset", skal du bruge en topnøgle.

•Træk adgangspanelet off bagsiden af køleskabet og kig til bunden centrum-venstre. Der vil du se ventilatoren. Hvis du vil fjerne fan, finde monteringsbeslag og skruer/bolte. Luk dem med en skruetrækker eller tænger og trække blæseren. Derefter frakobl den elektriske forbindelse til fan.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com