Sådan skal du tage injektionsmørtel Off flise

February 9

Sådan skal du tage injektionsmørtel Off flise

Da gulv og væg fliser er installeret ved hjælp af en semipermanent lim, kan fliser være svært at redde engang brugt. Gemme fliser til brug i et andet projekt kræver langsom, omhyggelig fjernelse og flere timers engageret arbejde. Før du kan endda begynde at forsøge at lirke fliserne op fra en overflade i ét stykke, skal du kæmpe med injektionsmørtel, der holder fliserne sammen på deres kanter.

Instruktioner

•Tag på beskyttelsesbriller eller andre øjenbeskyttelse. Bruge en roterende bit, der er halvt så lang som bredden af fuger mellem fliserne. Sætte spidsen af værktøjet mod injektionsmørtel på hjørnet kanten af flisen, og tænd værktøjet. Mejsel en streg ned i midten af injektionsmørtel med værktøjet, indtil du når til kanten af den første flise, og derefter vende tilbage til udgangspunktet og fjerne injektionsmørtel til venstre på hver side af linjen direkte mod flisen. Vær omhyggelig med ikke at nick kanten af flisen.

•Hvis du ikke har erfaring med en elektrisk roterende værktøj, skal du bruge en mejsel og en hammer til injektionsmørtel fjernelse. Sted mejsel på kanten af injektionsmørtel i et hjørne af den flise overflade. Strike slutningen af mejslen hårdt nok til chip injektionsmørtel.

•Relocate spids mejsel til den jeton, som du oprettede i injektionsmørtel. Hold spidsen af mejslen, så det peger væk fra dig og sidder i en 45 graders vinkel med injektionsmørtel.

•Tryk mejsel med hammeren mejsel gratis et andet stykke af injektionsmørtel. Når det andet stykke er blevet fjernet, skub spidsen af mejslen på den nye plads, vinkel mejsel ved 45 grader, og tryk på igen.

•Fortsæt til mejsel fuger mellem fliser på denne måde hele vejen på tværs af den flisebelagte overflade. Med hver strejke, bør du fjerne ikke mere end 1/4 tomme af injektionsmørtel.

Tips & advarsler

  • Mejsling med enten en roterende værktøj eller en mejsel og hammer, kan du hjælpe med synlighed af clearing løsnes injektionsmørtel fra området mellem fliserne. Bruge en stålbørste eller dåse luft til dette. Formålet med luft væk fra dig.
  • Når du tager injektionsmørtel off flise, kan du bruge en spartel og hammer til at lirke op fliserne selv. Denne proces er meget ligesom injektionsmørtel mejsling proces. Stikke spidsen af spartel under kanten af et stykke af fliser, og tryk enden med en hammer til at drive kniven under kanten ca 1/4 tommer. Gå over kanten af flisen på denne måde. Derefter, gentage den samme proces, køre kniven en anden 1/4 tommer under flisen. Når du når omtrent midtvejs under flisen, bør du kunne lirke det op uden at bryde den.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com