Sådan skal du tage sidespor sætte Tyvek på

October 12

Sådan skal du tage sidespor sætte Tyvek på

For at anvende et lag af bygning wrap op på et hus som en dampspærre, skal udvendige træbeklædningen fjernes. Fjernelse er en forholdsvis nem proces, som omfatter fjernelse af 12-fods paneler, starter strimler, hjørne stykker og alle resterende trim omkring døre og vinduer. Hvis vinduerne er monteret på den udvendige beklædning, vil de blive fjernet samt for at installere bygning wrap langs disse uslebne åbninger. Anvendelsen af denne artikel antages det, at huset har vinyl sidespor.

Instruktioner

•Start at fjerne rækken af sidespor på det højeste punkt i huset først. Den første overlapning fra toppen af huset skal være sømmet sammen. Trække disse negle med hammeren. Brug værktøjet zip at komme mellem den første overlapning og lysbillede sig langs de øverste to stykker, som unhooks dem fra hinanden. Fjern det første stykke af sidespor.

•Brug zip-værktøj til at adskille den næste række af sidespor. Når adskilt langs overlapningen, fjerne de bolte, der holder stykket af sidespor til huset. Fortsætte ned i huset på denne måde indtil alle træbeklædningen er fjernet. Husk på at den nederste række af sidespor vil blive naglet langs overlapningen af starteren strip, ligesom den øverste stykke var i trin 1.

•Tag starteren strimler af sidespor langs bunden af huset ved hjælp af hammer til at trække søm. Et brækjern kan bruges til at hjælpe med stædig negle.

•Brug hammer og/eller pry bar til at fjerne enhver resterende hjørner og trim stykker omkring døre og vinduer.

•Kontrollér hus for enhver negle, der måske har ikke er blevet trukket under de indledende nedrivning af træbeklædningen. Træk dem ud med hammer og/eller pry bar så installationen af huset wrap kan fortsætte uden nogen punktering huller i dampspærre.

Tips & advarsler

  • Stilladser kan være en sikrere løsning end en stige, når der beskæftiger sig med en stor, multi storied hus. Sørg for, at skafottet overholder alle lokale koder og praksis for at undgå skader og/eller bøder.
  • Hvis huset har sidespor end vinyl sidespor, kan komponenterne i træbeklædningen fjernes med en hammer og lirke bar. Sørg for at alle elementer af ordningen for sidespor er fjernet fuldstændigt før installation af bygning wrap.
  • Være opmærksom på, at hvepse, bier og andre stikkende insekter kan have lavet boliger i sidespor, så vær forsigtig, når at fjerne det, især hvis arbejder på en stige eller stillads.
  • Vær opmærksom på eventuelle udvendige elektriske komponenter, der kunne monteres på huset, når du fjerner sidespor. Hvis en elmåler skal flyttes, skal blive kaldt en licenseret professionel.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com