Sådan skal du tage stiklinger fra Everblooming Gardenias

May 23

Sådan skal du tage stiklinger fra Everblooming Gardenias

Giver dig med cremet, duftende blomster, er de nogensinde blomstrende gardenia en fremragende tilføjelse til din have. En vækst i disse smukke planter er bare ikke nok, og købe gardenia planter i en have speciale butik kan være temmelig dyrt. At tage stiklinger fra din egen plante er det bedste alternativ til at sprede disse skønheder i hele haven. Følg disse par trin og du vil være på vej til en smuk, duftende have fuld af nogensinde blomstrende gardenias.

Instruktioner

•Snip stiklinger fra gardenia nogensinde blomstrende plante ved hjælp af din sakse. Gøre din skåret direkte over fælles af skuddet (hvor planten grene ud til at skyde, du er ved at skære.)

•Immerse enderne af de friske stiklinger til væksthormon gel. Hormon gel vil give de rette næringsstoffer til skæring, gør det muligt at begynde sin nye vækst.

•Sæt frisk dyppes stiklingerne i den rode medium. Udføre dette trin for hurtigst muligt at ikke lade stiklingerne visner. Rode mediet er et meget let produkt, der holder fugten godt og giver mulighed for gas udvekslingen mellem rødder. Dette vil levere din stiklinger med ordentlig fugt, så de kan begynde at heppe. Stiklingerne spire generelt rødder i seks til otte uger.

•Når planterne har rodfæstet, omplante dem ind i en sand og tørv blanding, som kan købes på en haven speciale butik, eller i haven-afdelingen i dit lokale stormagasin. Sand og tørv blandingen er en meget løs potning mix. Da de nyligt spirede rødder vil være skrøbelig, vil sand og tørv blandingen tillade rødder at "grave" let, og begynde voksende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com