Sådan skal du tage tæppe ud af en Mobile Home

October 22

Sådan skal du tage tæppe ud af en Mobile Home

Tæppe installation holdninger tack strips, der er længe træplader naglet til undergulvet med lodrette søm til at holde tæppet, i nærheden af vægge og sømme. Mobile homes har ofte gulvtæppet afsluttes i en entre eller krydset mellem værelser med hæfteklammer holde tæppet. At fjerne tæppe fra en mobile home kræver bruge en hobbykniv til at skære op gulvtæppet og et brækjern til at løfte ud hæfteklammer og tack strips. Altid skæres gulvtæppet i håndterbare stykker, medmindre du har tænkt på genbrug gulvtæppet senere.

Instruktioner

•Klippe tæppe i strimler ca 3 til 4 fod bred. Skåret fra væg til væg, i den samme retning hver gang.

•Grab skære kanterne af gulvtæppet nær en væg og elevator lige op. Gulvtæppet vil frigøre tack Strip nemt. Roll tæppet op til modsatte væg. Løft roll lige op til at frigøre det fra tack strip nær den anden væg.

•Tryk på et brækjern under gulvtæppet nær enhver sømmen mellem værelser, som mellem stue og køkken. Lirke op tæppe frigøre hæfteklammer. Roll tæppet og fjerne den.

•Pry op tack strips med pry bar starter den ene ende og arbejder mod den modsatte ende af tack strip. Fjern eventuelle resterende stykker af hæfteklammer eller søm med tænger.

Tips & advarsler

  • Tæppe fjernelse er relativt nemt, så længe du skåret i stykker i håndterbare sektioner. Skære gulvtæppet i gitre yderligere forenkler fjernelse. Hvis du vil gemme hele tæppet, brug et brækjern, indsættes mellem væggen og tæppet til at løfte kanterne af tack strip først, og roll tæppet som ét stykke. Gulvtæppet vil være meget tung, så brug team løfte for at fjerne gulvtæppet fra rummet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com