Sådan skal du tage tæppe ud af et rum

October 6

At fjerne tæpper fra et værelse er arbejdsintensive, fordi tæppe kan være stor og tung. Ved at skære ned på tæpperne i håndterbare stykker, men kan du gøre dette job lidt lettere. At have de rigtige værktøjer er også en del af slaget.

Instruktioner

Sådan skal du tage tæppe ud af et rum

•Kontrollér med virksomheden bortskaffelse af affald til at finde deres krav/restriktioner for opsamle tæpper (antages det, at du vil bortskaffelse på tæpperne, at du fjerner). Der er generelt en størrelse begrænsning. For eksempel, kan virksomheden angive at tæpper skal være 3-fods sektioner, og rullede og tapede.

•Træk tæpperne op og væk fra væggen med en prybar, starter i et hjørne. Tæpper er normalt fastgjort på tack strips. Når du har en kant af tæpper løs kan du få resten af tæpper fra tack strip af omrystning eller wiggling tæpperne gratis.

•Measure en 3-fod strimler af tæpper og skære det med en hobbykniv. Rulle op denne 3-mund strimmel og Fastgør det med gaffatape. Fastgøre det med gaffatape vil gøre det lettere at håndtere og slukkede for afhentning af skrald.

•Fortsæt løft på tæpperne ud tack strip, skære det i 3-fods sektioner, rulle den og fastgøre det med gaffatape. Når tæppet er fjernet, bliver alle, der vil være tilbage den pad, der blev ind under gulvtæppet.

•Klippe polstring i 3-fods sektioner og følg den samme procedure, som du gjorde med tæpperne. Polstringen bliver lettere at fjerne, fordi det ikke vil være knyttet til tack strips og vejer mindre.

Tips & advarsler

  • Når du skærer på tæpperne med en hobbykniv, løft på tæpperne ud af gulvet lidt og skære--bare i tilfælde du har hårdttræ gulvbelægning nedenunder. Skære kan for dybt beskadige hårdttræ gulv.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com